Melyik szabadkőműves páholyba tartozik Gyurcsány Ferenc? Mi a fokozata?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 08:07
2/23 anonim válasza:
A Magyar Országrabló Táncos És Ősi Hazudós Rítus Nagypáholyába. A fokozata: Sárdobáló és Választási Csaló Nagymester.
Orbán? Hm... ő pedig a Felcsúti Futball Világkupa Dicső Nagypáholyában Ezüsthajó fokozatú Bányászati És Szőlőtermelő Nagymester.
3/23 anonim válasza:
Én még ott tartok, hogy mi a rák köze van Gyurcsánynak a szabadkőművesekhez?
4/23 anonim válasza:
10:46 nem vagy egyedül....mondjuk engem az is érdekelne, hogy a kérdező tudja egyáltalán kik azok a szabadkőművesek...
5/23 anonim válasza:
be se vennék egy ilyen páholyba.
6/23 anonim válasza:
Híres szabadkőművesek: [link]
Szerinted itt helye lenne ennek a féregnek?
7/23 anonim válasza:
Ugye nem azt hiszed hogy a szabadkőművesek zsidók akik uralják a világot? Dehogynem. This is Hungary.
8/23 anonim válasza:
Még rendes kőművesnek sem kéne...:D
9/23 anonim válasza:
Gyurcsány a Nagyoriens tagja (francia mintájú szabadkőművesség). A Szabadkőművességről lehet tudni, hogy testvériség, azaz tagjai mély, szeretetteljes viszonyt ápolnak egymással. Érdemes megnézni a képeket Sarkozyvel való találkozásáról.
Egyébként Orbán meg a Szimbólikus Nagypáholyé (angol).
10/23 anonim válasza:
Végre valaki érdemi választ adott. Köszönöm! (Nem én vagyon a kérdező, de engem is érdekelt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!