Miért Vona mellénye miatt vagytok felháborodva, amikor izraeli zászlós kitűzővel jelentek meg képviselők, köztük Martonyi a szabadkőműves aki a leendő külügyminiszter lesz?
"Magyar vér alatt mit értesz?:)"
képletesen érti
ha nem érted a metaforát az az egyéni szociális problémád
" "Magyar vér"? Az mi? Te valami mesevilágból jöttél?"
neked is külön
a magyar vér egy metafora
Magyar származást valamennyire. Nyilván tiszta magyarból nem sok van, de akiben azért akiben többségében az van, az szerintem magyar származásúnak mondható.
De nekem nincs bajom az etnikumokkal sem, ha a magyar érdekeket szolgálják.
A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:13
aki ékszernek nevezi a szent koronát abba valószínűleg egy radiátort már beleoprtáltam volna élőben. egy retkes kis 20 kilós antifa lehetsz, aki csak fröcsögni tud, remélem egyszer találkozol pár megtermett magunkfajtával akik nem osztják a magyargyűlöleted.
Akkor pontosítanék a gyengébbek kedvéért..
Magyar vér: Magyar származás.
Kérdező, most basszus, a korona egy ékszer. Az, hogy egyesek szakrális jelentéstartalmat tulajdonítanak neki, oké, de én nem.
Antifa meg nem vagyok, azokat se szeretem, mert jó részük kommunista. A 20 kilót meg szorozd meg egy kicsivel:)
65
Csak a játék kédvéért: hány generációs származást kell igazolni?:)
ebből látszik hogy az mszp ben nincs magyar vér
mert kivonult a székely himnuszról
nem azt jelenti a gyengébbek kedvéért hogy az ő vérük nem piros és nem alkotórésze vörös és fehér vérsejtek
hanem kivonultak elhatárolódtak a magyarságtól
ezért mondjuk nincs benne magyar vér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!