Miért Vona mellénye miatt vagytok felháborodva, amikor izraeli zászlós kitűzővel jelentek meg képviselők, köztük Martonyi a szabadkőműves aki a leendő külügyminiszter lesz?
"Szerintem pár netnáci borzasztóan örülne annak, ha olyan származása lenne, mint nekem :)"
kit érdekel a szármozásod
csak az számít hogy mit érzel itt bent
"aminek, azt hiszem egyetértetek, bajosan lehet a jelképe egy korona, miért vagyok egyből magyargyűlölő?"
Nagy Brittaniénak miért van még mindig királynője mikor a parlament dönt?
Manapság már mindenkire rámondják, hogy magyargyűlölő, aki valamiben nem ért egyet velük. Pár hónapja még liberális, komcsi, zsidó lettél volna, most ez a magyargyűlölő a trend, az antimagyar már nem menő.
Igen, a koronát tisztelni kell, mint a magyar történelem, a MÚLT egy darabját. De nem erre kell építeni a jelent és a jövőt, Magyarország már elég régóta nem királyság, főleg nem a Szent Koronás értelemben.
Egyébként meg valahogy túl sok dolog kezd a Jobbikból hasonlítani a nyilasokhoz:
- Árpád-sáv
- Gárda, vonulgatások
- Most ez a Szent Koronára való esküdözés
- Esetleg még az egri skinheadvezér
Kurucos idézettel élve:
"Összenő, ami össze tartozik".
Uhh, akkor az Árpádházi királyaink is nyilasok voltak.
Esküdt tettek a Szent Koronára, Árpádsávot is használták, volt bandériumuk.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:50
EZ JÓ:d
61 es ajánlom neked: www.naczivadasz.com itt lehet a fajtikakkal rettegni
Az Árpád-házi királyok nem voltak (és nem is lehettek volna) nyilasok, mivel azt se tudták mi az a nyilas (pontosabban az íjászokra gondoltak volna).
Ahogy például az indiaiak (svasztika) sem lehettek nácik.
Sőt, a Jobbik sem nyilas párt, csak vannak nyilasSZERŰ dolgaik.
Gyurcsány és Rákosi valóban nem akkora magyar, mint Gerő vagy Rákosi. De nem a származásuk miatt.
Például szerintem egy zsidó származású magyar Nobel díjas, nagyobb magyar, mint Te vagy én, mert ő hozzájárult Magyarország nemzetközi elismertségéhez zsidóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!