Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért Vona mellénye miatt...

Miért Vona mellénye miatt vagytok felháborodva, amikor izraeli zászlós kitűzővel jelentek meg képviselők, köztük Martonyi a szabadkőműves aki a leendő külügyminiszter lesz?

Figyelt kérdés
Izrael megalapításának 62 edik évfordulójáról jöttek, izraeli-magyar zászlós kitűzőkkel. na bennem ez kelt félelmet simon peresz beszéde után...
2010. máj. 15. 14:03
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:

"Szerintem pár netnáci borzasztóan örülne annak, ha olyan származása lenne, mint nekem :)"

kit érdekel a szármozásod

csak az számít hogy mit érzel itt bent

2010. máj. 15. 14:42
 42/58 anonim ***** válasza:

"aminek, azt hiszem egyetértetek, bajosan lehet a jelképe egy korona, miért vagyok egyből magyargyűlölő?"

Nagy Brittaniénak miért van még mindig királynője mikor a parlament dönt?

2010. máj. 15. 14:43
 43/58 anonim ***** válasza:
te letagadod a magyarság jelképeit és büszke is vagy magadra
2010. máj. 15. 14:44
 44/58 A kérdező kommentje:
35 ös nincs mit megmagyarázni, te egy korcs vagy. sosem fogod megérteni és megérezni azt az érzést ami összetart bennünket. jól figyelj , egy szó: HAZASZERETET
2010. máj. 15. 14:45
 45/58 anonim ***** válasza:
23%

Manapság már mindenkire rámondják, hogy magyargyűlölő, aki valamiben nem ért egyet velük. Pár hónapja még liberális, komcsi, zsidó lettél volna, most ez a magyargyűlölő a trend, az antimagyar már nem menő.

Igen, a koronát tisztelni kell, mint a magyar történelem, a MÚLT egy darabját. De nem erre kell építeni a jelent és a jövőt, Magyarország már elég régóta nem királyság, főleg nem a Szent Koronás értelemben.

Egyébként meg valahogy túl sok dolog kezd a Jobbikból hasonlítani a nyilasokhoz:

- Árpád-sáv

- Gárda, vonulgatások

- Most ez a Szent Koronára való esküdözés

- Esetleg még az egri skinheadvezér

Kurucos idézettel élve:

"Összenő, ami össze tartozik".

[link]

2010. máj. 15. 14:45
 46/58 anonim ***** válasza:
Ez teljesen hülyeség, hogy mindenki ugyanakkora magyar. Ezek szerint Kádár, Rákosi, Gyurcsány ugyanakkora magyar, mint Petőfi, Kazinczy, Pongrátz Gergely és ezek ? Mert szerintem nem. Most akkor vagy hülye vagy, vagy tényleg magyargyűlölő
2010. máj. 15. 14:49
 47/58 anonim ***** válasza:
78%

Uhh, akkor az Árpádházi királyaink is nyilasok voltak.

Esküdt tettek a Szent Koronára, Árpádsávot is használták, volt bandériumuk.

2010. máj. 15. 14:50
 48/58 A kérdező kommentje:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:50

EZ JÓ:d

61 es ajánlom neked: www.naczivadasz.com itt lehet a fajtikakkal rettegni

2010. máj. 15. 14:54
 49/58 anonim ***** válasza:
25%

Az Árpád-házi királyok nem voltak (és nem is lehettek volna) nyilasok, mivel azt se tudták mi az a nyilas (pontosabban az íjászokra gondoltak volna).

Ahogy például az indiaiak (svasztika) sem lehettek nácik.

Sőt, a Jobbik sem nyilas párt, csak vannak nyilasSZERŰ dolgaik.

Gyurcsány és Rákosi valóban nem akkora magyar, mint Gerő vagy Rákosi. De nem a származásuk miatt.

Például szerintem egy zsidó származású magyar Nobel díjas, nagyobb magyar, mint Te vagy én, mert ő hozzájárult Magyarország nemzetközi elismertségéhez zsidóként.

2010. máj. 15. 14:55
 50/58 anonim ***** válasza:
36%
Kicsit vicces lenne egy olyan párttól rettegni, akit a szavazóképes lakosság 60%-nak 17%-a támogat.:D:D:D
2010. máj. 15. 14:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!