Miért Vona mellénye miatt vagytok felháborodva, amikor izraeli zászlós kitűzővel jelentek meg képviselők, köztük Martonyi a szabadkőműves aki a leendő külügyminiszter lesz?
Figyelt kérdés
Izrael megalapításának 62 edik évfordulójáról jöttek, izraeli-magyar zászlós kitűzőkkel. na bennem ez kelt félelmet simon peresz beszéde után...2010. máj. 15. 14:03
31/58 anonim válasza:
" Na jó, én ide többet nem írok, személyeskedésre nem válaszolok:)"
hogy belebuktál és menekülsz nem egyenlő azzal hogy kifogytál az érvekből és magad is rájöhettél hogy amit mondasz az nem igaz
32/58 A kérdező kommentje:
köszönöm Istenem, hogy elküldted
2010. máj. 15. 14:30
33/58 anonim válasza:
"hány generációs származást kell igazolni?:)"
látod ebből látszik mennyire egy ostoba vagy már ezt kel hogy mondjuk
igazolni a származást?
te nagyon nem vagy tisztában a magyarság jelentésével
már valami elvont nácizmust is ide akartál keverni
34/58 anonim válasza:
Elment legalább.. érzékeny a származására úgy látom.
36/58 anonim válasza:
65
Szerintem pár netnáci borzasztóan örülne annak, ha olyan származása lenne, mint nekem :)
37/58 A kérdező kommentje:
A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:35
lehetsz felőlem a vértanúk leszármazottja is ha egy korcs vagy aki gyűlöli a magyarokat
2010. máj. 15. 14:37
38/58 anonim válasza:
Gondolom... Ha annyira örülnének, akkor miért üvölt a hozzászólásaidból a magyargyűlölet.
39/58 anonim válasza:
Valaki magyarázza már meg, hogy azért, mert a köztársaságban, és a demokráciában hiszek, aminek, azt hiszem egyetértetek, bajosan lehet a jelképe egy korona, miért vagyok egyből magyargyűlölő? Mert nem kedvelem a Jobbikot? Ha megnyugtat, az LMP-t még náluk is kevésbé szeretem.
40/58 anonim válasza:
A Szent Korona a magyarság jelképe, nem a diktatúra és a királyságé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!