Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi az az Új kezdet?

Mi az az Új kezdet?

Figyelt kérdés
Többször láttam a kérdések között, de én nem hallottam még róluk. Mi az, mit kínál, ki vezeti?
2017. márc. 26. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

A 28 éve megújuló baloldal sok századik hatalmas sikerek elé néző pártja.

Ugyan azt kínálja mint eddig a baloldal. És ugyan azok vezetik akik eddig a baloldalt.

2017. márc. 26. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Gémesi György vezeti, Gödöllő polgármestere kb 27 éve, felvirágoztatta a városát, senki nem tudta leváltani, mert az emberek 80%-os szavazatarányban választják meg.

Gémesi egy jobbközép pártot alapított, már több, mint 1 éve szervezi, de "fedezékben", hogy a Fidesz ne tudja betámadni a jelöltjeit, akik legnkább független polgármesterek, akiket többször újraválasztottak az adott közösségükben tehát helyileg ismert és sikeres politikusok.

Már megvan a 106 jelöltje a választókerületekben, de majd októberben hozza nyilvánosságra a teljes névsort.

A progamjukat 12 pontban fogalmazták meg, eléggé részletesen megvan a párt oldalán: ujkezdet.hu

A pártot keresd a facebookon, (Őj Kezdet és A Józan ész forradalma néven futnak az oldalaik) éléggé aktívak a fácsén.

Illetve itt egy mostani interjú Gémesivel:

[link]

2017. márc. 26. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!