Mit szóltok Gémesi György Új Kezdet nevű pártjához? Hosszútávon van esély szerintetek, hogy bekerüljön a parlamentbe és alternatívát kínáljon a csalódott jobboldali szavazóknak?
Én mindenképpen nagyon pozitívan látom az Új kezdetet.
Nagyon tetszik Gémesi koncepciója, hogy "fedetten" építkezik már egy éve, és már most országos lefedettsége van a pártjának.
Szerintem maga a koncepciója is az egyedüli esélyes, amivel harcolni tud az óriási fideszes médiafölény ellen.
Ez alatt azt értem, hogy a "terepen" kipróbált polgármeserek jelentős politikai tapasztalattal lesznek a jelöltjei. Ezeknek szerintem esélyük van mozgósítani a vidéki kisembereket, akik eddig a legtöbb párt számára elérhetetlenek voltak választóként. De a polgármesterüket ezek az emberek ismerik, hiszen közöttük él, és beszél a nyelvükön és nem központilag kitalált habonypropagandát plakátolnak ki.
Én is hasonló politikai beállítottságú vagyok, mint te, kérdező, úgyhogy nagy valószínűséggel én is az Új Kezdetre fogok szavazni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!