Mit szólsz az új kezdet napjához? Ott leszel?
Figyelt kérdés
A FIDESZ honlapja szerint szombaton kezdetét veszi a nemzeti együttműködés korszaka, és ebből az alkalomból nagygyűlést tartanak a Kossuth téren. Annak örülök,hogy talán megfogadták egy korábbi kérdésbe burkolt kritikámat, és most már nem írták ezt a rendszert és korszakot nagy betűkkel, de most meg a szúrt szemet, hogy már nem is rendszernek, hanem egyenesen korszaknak nevezik magukat. Emlékszem, hogy annak idején Ceaușescu is korszakként határozta meg magát Romániában. Hova lehet ezt még fokozni?
2010. máj. 26. 17:57
1/9 anonim válasza:
Nem értem ezt az "új rendszerezést".
Ugyanúgy vadkapitalizmus, judeodemokrácia, cigánybűnözés van mindenhol.A politikai felállás annyiban változott hogy két 0 párt lelépett, kettő meg belépett.
2/9 anonim válasza:
Mi lesz ott? Ugyanazokat mondja el, semmi újat nem tud mondani. Esetleg annyit hozzátesz: bikicsunáj!
3/9 anonim válasza:
Eszem agaban sincs a hülye,allandóan visszaterő szöveget mas formaban hallgatni.
4/9 anonim válasza:
Kit érdekel? Lementek a választások, örülök inkább, hogy újabb négy évig nem kell parlamenti sz.arrágók képét látnom...
5/9 anonim válasza:
Szerintem csak folytatódik a "cirkuszt a népnek", mindenki örvendjen a nagy fidesznek, ez az önkormányzati választásokig el fog tartani.
6/9 anonim válasza:
Végső soron ünnep lesz, a nagy Vezír visszatérése a Trónra.
7/9 A kérdező kommentje:
Egyetértek mindenkivel.
2010. máj. 27. 20:27
8/9 anonim válasza:
Elmentem volna, csak az a baj, hogy Pesttől elég messze lakom...
9/9 Szent-Királyi István válasza:
Eddig hiába figyeltem a szavaira.. a tettei viszont magukért beszélnek.. nekem ne hazudozzon összevissza.. látni, tapasztalni szeretném, hogy az ország, a MI érdekünkben, a jövőnkért tesz valamit.. mert eddig azok ellenében mentek a tettei..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!