Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért tartja mindenki ördögtől...

Miért tartja mindenki ördögtől valónak az úgynevezett baloldal és a jobbik összefogását?

Figyelt kérdés
Én jelen helyzetben két lehetőséget látok. Vagy összefog az úgynevezett baloldal és a jobbikok, vagy még harminc évig fidesz maffia uralom.
2017. jan. 2. 17:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Idehaza amúgy van tényleges jobb és baloldal?

Mert én csak pénzsóvár idiótákat látok, akik elvek nélkül fűt-fát ígérnek, hogy nekik is csurran-cseppenjen valami.

2017. jan. 2. 21:46
 22/25 anonim ***** válasza:

A fenti válaszokból is kitűnik, hogy a jobberek Gyurcsánynál jobban már csak egy ellenzéki összefogástól félnek, még a végén kialakul valami szövetség és akkor bukta van. Legjobb bizonyíték erre, hogy már ki is plakátolták mindenfelé riogatni az embereket... elég szánalmas.

Egyébként meg semmi értelme az egésznek...bárhogy is fogjon össze a baloldal a választásokra, a jobbik biztos nem lesz benne

2017. jan. 2. 21:53
 23/25 anonim ***** válasza:
Én jobberként szurkolok az összellenzéki összeborulásnak, Gyurcsányt pedig a fideszes 2/3 zálogának tartom. Ezúton kívánok neki jó egészséget, hosszú politikusi pályafutást. Az ígért qrvajó könyveket a baloldalról ráér megírni úgy 20 év múlva.
2017. jan. 2. 22:21
 24/25 anonim ***** válasza:

"Én jobberként szurkolok az összellenzéki összeborulásnak,"

Te tudod, de ha ezek összefognak Botkával az élen egy programmal, akkor nem sok esélye marad a fidesznek. Van már akkora elégedetlenség...

2017. jan. 2. 22:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát, ha Botka meg Vona együtt összedobnak egy programot, akkor eljön a Kánaán. Alig várom.
2017. jan. 2. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!