Mi az oka, hogy a magyarok az ellenzéket még a kormánynál, kormánypártoknál is jobban utálják?
Általában fordítva szokott lenni és a fő bűnös, rossz mindig az aktuális kormány, vezető politikusok. És az idő megszépíti a múltat. Az emberek változást akarnak.
Ennek ellenére jelenleg úgy tűnik az MSZP-DK, Jobbik, LMP is esélytelen lesz a 2018-as választások megnyerésére és a Fidesz-KDNP a fő esélyes.
A fideszre csak muveletlen tajekozatlan emberek szavaznak meg akiknek csurran cseppen a kozosbol
Elozoek sajnos eleg sokan vannak
De nagyon sokan gyulolik a fideszt es a halalbakivanjak az osszeset(en is)
De amugy el se tudom kerdezni h mi megy annak az embernek a fejebe keresztul aki narancsokra szavaz
Mennyire butanak kell ahoz lenni?
Az, hogy az ellenzék kevesebb szavazatot kap, még nem lesz utáltabb. Ha én az LMP-re szavazok, nem következik belőle, hogy utálom a Jobbikot stb.
Ha mindenképpen utálatról akarunk beszélni, akkor az MSZP-DK az esélyes a "legutáltabb" ellenzéki párt(ok) címre.
Magyarországon az az érdekes felállás van, hogy a magyar emberek alapvetően úgy gondolkodnak és olyan korruptak, mint ahogy a Fidesz gondolkodik és amennyire a Fidesz korrupt, de a Fidesz korrupciójából kimaradottak gyűlölik a Fideszt.
Ha ők lennének olyan helyzetben, mint amiben a Fidesz kedvezményezettei vannak, akkor semmi bajuk nem lenne a rendszerrel. Ilyen a magyar emberek többsége.
Nagyon kevesen vannak azok, akik tényleg tiszták és nem vevők a korrupcióra.
Én mondjuk pont ezért fogok a Fideszre szavazni 2018-ban, hogy nehogy megint a baloldal jöjjön.
Sok ilyet ismerek.
"Én mondjuk pont ezért fogok a Fideszre szavazni 2018-ban, hogy nehogy megint a baloldal jöjjön."
És az miért nem alternatíva, hogy egy harmadik pártra szavazol, vagy nem szavazol, vagy érvénytelenül szavazol?
Sorpocaknak igaza van
Miert kell arra szavazni akik mar 6eve romboljak es raboljak az orszagot?
Miert nem pl a: jobbik egyutt pm mkkp 4k
Ezek mibe rosszabbak szerinted??
Az előzőek tönkretették az országot, a jelenlegiek is tönkreteszik (még jobban, ha lehetséges), úgyhogy maradjanak ezek.
Fuck logic!
4K! már nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!