Mi az oka, hogy a magyarok az ellenzéket még a kormánynál, kormánypártoknál is jobban utálják?
Általában fordítva szokott lenni és a fő bűnös, rossz mindig az aktuális kormány, vezető politikusok. És az idő megszépíti a múltat. Az emberek változást akarnak.
Ennek ellenére jelenleg úgy tűnik az MSZP-DK, Jobbik, LMP is esélytelen lesz a 2018-as választások megnyerésére és a Fidesz-KDNP a fő esélyes.
"ájékozatlanság sosem volt jó mentsvár"
Mert aztán nagyon lehet "tájékozódni".
Azért, mert elolvastad a programjukat még nem vagy tájékozott.
A cél pedig szentesíti az eszközt.
"Mert aztán nagyon lehet "tájékozódni".
Azért, mert elolvastad a programjukat még nem vagy tájékozott.
A cél pedig szentesíti az eszközt."
Az pláne nem jó, ha a tájékozatlanság mellett akarsz érvelni. Nem csak a pártok programjai léteznek, mint információ forrás.
51%-os, ezt neked írtad, vagy másnak? :D
Mert egyrészt, az mérföldkövekkel szánalmasabb, ha gyűlölködsz, abból még sosem volt fejlődés.
Másrészt pedig felsoroltam még másik két alternatívát, azt is kéretik szépen véleményezni akkor.
Harmadrészt pedig, ha ennyire határozott vagy, akkor mondd már meg nekem, hogy miért rosszabb az érvénytelen szavazás annál, minthogy arra szavaz az ember, aki még szerinte is rossz? Ezt a kérdést már jó egy éve hangoztatom, és épp annyira választ nem kaptam rá.
"Nem csak a pártok programjai léteznek, mint információ forrá"
Jó, akkor jó lenne, ha nem Oravecc Pauló stílusban írnál, hanem kifejtenéd konkrétan, hogy mi a f aszra gondolsz.
Milyen információ forrás van még, amitől hasra kellene esni?
És van ma olyan információforrás ma Magyarországon, ami hiteles? Ami nem húz egyik irányba sem, hanem teljesen független? Ami nem ferdít soha, hanem tárgyilagos, és a nyers tényeket közli, emellett beszámol mindenről?
Ugye, hogy nincs!
Jajj könyörgöm már...minek ennyire megindokolni a lustaságot és keresni a kifogásokat?! Nézzetek híreket, nézzétek őket az egyik oldal médiumán keresztül, majd a másikon is keresztül, vannak akik így csinálják és megállapodnak az aranyközépútban.
Nézzetek parlamenti élő adásokat / tudósításokat.
Ha eddig nem csináltátok (és márpedig úgy tűnik sokan tényleg nem csinálták), akkor pedig ismerkedjetek meg új pártokkal is.
Most ennél mi okosabbat mondhatnék? Még ezeket se csinálja a többség, akkor miről beszélünk? Miért én vagyok lepontozva, aki azt mondja, hogy ha szerinted rossz valami, akkor ne szavazz rá?
Jártam tüntetéseken és gyűléseken, civil szervezet tagja vagyok, a fotelforradalmár megbélyegzés nem passzol velem. Illetve már annyian vagytok, nem is tudom kinek válaszoltam ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!