Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit fog érezni Orbán Viktor,...

Mit fog érezni Orbán Viktor, amikor majd meg kell csinálnia azokat a reformokat amik ellen 6 évig kampányolt?

Figyelt kérdés
egészségügy, nyugdíjak, oktatás stb. ezek kezdenek egyre finanszírozhatatlanabbá válni
2010. máj. 1. 20:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
21,44, Jó,hogy meg vagy győződve az igazadról. A Fidesz még rosszabb,mint az MSZP volt. Nem fog betartani semmit abból,amit ígértek,erre rövidesen te is rájössz majd.Igaz,hogy nem is igértek semmit valójában,csak homályos bla-bla az igereteik legtöbbje.
2010. máj. 1. 21:56
 12/22 anonim válasza:
én bízok viktorba mert szerintem lehet más a politika
2010. máj. 1. 21:59
 13/22 anonim ***** válasza:

"legalább betartják a szavukat nem mint a komcsik"

1999-ben nem adták meg azt a nyugdíjemelést amit az OGY elhatározott nem adták meg az orvosoknak a béremelést mert ők betartják a szavukat!

2010. máj. 1. 22:02
 14/22 anonim ***** válasza:

jahh biztos ha te mondod..:D

akkor is tom hogy igazam van..:D

szal ennyi..xD

2010. máj. 1. 22:08
 15/22 anonim ***** válasza:
Olvass bele a Fidesz programba, hallgasd meg mit mondott Orbán Viktor és akkor talán nem kérdezel ilyen hatalmas marhaságokat :)
2010. máj. 1. 22:09
 16/22 anonim ***** válasza:
tehetetlenséget...
2010. máj. 1. 22:21
 17/22 anonim ***** válasza:

"Olvass bele a Fidesz programba[...]"

Azt hol lehet megtenni? Én a honlapjukon nem találtam. Kérek szépen linket!

2010. máj. 1. 22:28
 18/22 anonim ***** válasza:
37%

22:28: Ennyire életképtelen még te sem lehetsz. A kaját is anyád rágja meg helyetted?

[link]

2010. máj. 1. 22:40
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Mivel nem kell AZOKAT végrehajtania, amelyek ellen tiltakozott, ezért a kérdés értelmetlen.

"egészségügy, nyugdíjak, oktatás stb. ezek kezdenek egyre finanszírozhatatlanabbá válni"

Ha nehéz lesz őket finanszírozni, majd megreformálja. Amit nem kötelező olyan dilettáns módon csinálnia, mint Gyurcsánynak.

2010. máj. 1. 23:06
 20/22 anonim ***** válasza:
7%
Na most akartam linkelni, de látom megtették helyettem és a szöveg is elég találó :):) Köszi :)
2010. máj. 1. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!