Mit fog érezni Orbán Viktor, amikor majd meg kell csinálnia azokat a reformokat amik ellen 6 évig kampányolt?
Figyelt kérdés
egészségügy, nyugdíjak, oktatás stb. ezek kezdenek egyre finanszírozhatatlanabbá válni2010. máj. 1. 20:38
11/22 anonim válasza:
21,44, Jó,hogy meg vagy győződve az igazadról. A Fidesz még rosszabb,mint az MSZP volt. Nem fog betartani semmit abból,amit ígértek,erre rövidesen te is rájössz majd.Igaz,hogy nem is igértek semmit valójában,csak homályos bla-bla az igereteik legtöbbje.
12/22 anonim válasza:
én bízok viktorba mert szerintem lehet más a politika
13/22 anonim válasza:
"legalább betartják a szavukat nem mint a komcsik"
1999-ben nem adták meg azt a nyugdíjemelést amit az OGY elhatározott nem adták meg az orvosoknak a béremelést mert ők betartják a szavukat!
14/22 anonim válasza:
jahh biztos ha te mondod..:D
akkor is tom hogy igazam van..:D
szal ennyi..xD
15/22 anonim válasza:
Olvass bele a Fidesz programba, hallgasd meg mit mondott Orbán Viktor és akkor talán nem kérdezel ilyen hatalmas marhaságokat :)
17/22 anonim válasza:
"Olvass bele a Fidesz programba[...]"
Azt hol lehet megtenni? Én a honlapjukon nem találtam. Kérek szépen linket!
18/22 anonim válasza:
19/22 anonim válasza:
Mivel nem kell AZOKAT végrehajtania, amelyek ellen tiltakozott, ezért a kérdés értelmetlen.
"egészségügy, nyugdíjak, oktatás stb. ezek kezdenek egyre finanszírozhatatlanabbá válni"
Ha nehéz lesz őket finanszírozni, majd megreformálja. Amit nem kötelező olyan dilettáns módon csinálnia, mint Gyurcsánynak.
20/22 anonim válasza:
Na most akartam linkelni, de látom megtették helyettem és a szöveg is elég találó :):) Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!