Ha Gyurcsány 2006-ban végigviszi a reformokat, akkor most jobb helyzetben lennénk?
Ha akkor megcsinálják, mostanra kisebb lenne a hiánycél,így jobb pozícióban lenne az ország?
(nem vagyok szoci, még mielőtt vörös kódot fújnátok,csak elgondolkoztam)
Igen,sokkal jobb helyzetben lennénk. Sőt,ha az előző években is tehette volna azt,amit akart,és a Fidesz nem akadályozta volna meg őket,akkor is.
Én sem vagyok szoci,de nem dőlök be a Fidesz-hazugságainak.
Az Őszöd előtti vagy utáni reformokat?
Valszeg páran tényleg éhenhaltak volna...
Ostoba hülyék!
Mitől lennénk jobb helyzetbe?
Hogy fizetős lenne az Eü és a 300Ft-s vizit díj ma már 3000 Ft lenne?
Egyszer próbáljátok már megérteni, ha csökkentjük a kiadásainkat a társadalom rovására és a tőke versenyképességére, abból semmi haszna nem lesz a társadalomnak. Eghyszerüen a tőke zsebreteszi oszt jónapot.
Munmkahelyet csak a kereslet, a fogyasztás megugrása generál, de nem az hogy a multiknak a nagytőkének csökken a válallkozásait övező adó közeg, mert az megy ki az országból. Ahogy ha a magyar vállalkozók számára történik a csökkentés, és nem pld a Tb t csökkentik, abból is csak autó és plazma lesz az az IMPORT!
Egyetlen megoldás lehetséges olyan esetben ha a társadalom álltalános öngondoskodás növelésén, a szoc és joléti javaink csökkentésén alapuló adó csökkentésben gondolkodunk. Az pedig csak az lehet hogy a széles társadalmi rétegek jövedelme nő, miközben a multik és a nagytőke pénzcsapjait elzárjuk.
Csak ezesetben alakulnak ki azok a komparatív hatások a gazdaságban amik reflex szerüen és szinergikusan képesek fejlődő hatást gyakorolni a gazdaságra.
Más megoldás esetén vagy kimegy az országból a haszna " Lásd Medgyessy 100lépés" vagy a felső közép jóljár és az import elszalad " Fidesz kormányzás"!
Egyik sem megoldás.
"Ostoba hülyék!
Mitől..."
Kiiííí vagy te ahhoz, hogy itt bárkit is lehülyézz?!?
06:000 hogy jön ide a tőke meg a multik ? o.O
Én itt a pazarló, nem hatékony állami rendszerekről beszélek.
"Egyszer próbáljátok már megérteni, ha csökkentjük a kiadásainkat a társadalom rovására és a tőke versenyképességére, abból semmi haszna nem lesz a társadalomnak"
Ha átalakítanánk az állami rendszereket hogy hatékony és olcsó legyen a finanszírozása,akkor kisebb lenne a hiány vagy esetleg nem lenne deficites a költségvetés, akkor abból tudnánk csökkenteni a munkát terhelő járulékokat, az nem lenne jó ? Vagy európai szintű kórházi ellátás nem lenne jó a társadalomnak ?
Vagy téged nem idegesít hogy egy erkölcsit több napig tart beszerezni, szlovákiában pedig ott helyben azonnal kiadják ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!