Ha Gyurcsány 2006-ban végigviszi a reformokat, akkor most jobb helyzetben lennénk?
Ha akkor megcsinálják, mostanra kisebb lenne a hiánycél,így jobb pozícióban lenne az ország?
(nem vagyok szoci, még mielőtt vörös kódot fújnátok,csak elgondolkoztam)
"Mi mindeg csak lehúzni akarjuk az államot, de befizetni semmit! "
Kétféle rendszer létezik.
1). Alacsony adók, karcsú állam, kevés közszolgáltatás. A pénz maradjon az emberek zsebében, és így majd mindenki rendesen gondoskodni tud magáról. Ilyen pl. az USA.
2). Magas adók, de cserében széles és színvonalas közszolgáltatások (pl. tömegközlekedés), ingyenes egészségügy, oktatás. Pl. Skandinávia.
Na most Magyarország a kettő kombinációja. Magas adók és sz*r közszolgáltatások. És még ezt a sz*rt is fizetőssé akarta tenni a szoci-szadeszos-kormány. Hát, ez az, ami nem megy.
" Vagy téged nem idegesít hogy egy erkölcsit több napig tart beszerezni, szlovákiában pedig ott helyben azonnal kiadják ?"
Neten rendeltem, pár napon belül hozta a postás. Szerintem gyors, kényelmes itthon is.
Soha nem szavaztam a Fideszre!
Sokszor szavaztam az MSZP-re!
De a MIÉP és a Jobbik volt legutóbb!
Gyurcsány bukása, nekem akkor fájt!
Nem is értettem miért megy pl egy régi barátom...
Utána
Fiatalok voltak 16-18 évesek, akik csak úgy mentek!
De ez a szemem láttára történt!
Tiszta Forradalmi hangulat volt mindenkiben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!