Vajon felelősségre lehet vonni valaha a Fideszt amiért teljesen az ellenkezőjét csinálja mint amivel kampányolt?
Jahh.
Meg persze.
Had dönsem már én el hogy milyen gazdasági felfogás mellé teszem az X-em. Engem nem b@szott át a Fidesz mert nem rá szavaztam, de sok ember csak most józanodik ki.
Mi az hogy csak a hatalom megszerzése számít?
És ha sok magyarnak csak az számítana hogy sok pénze legyen és nem dolgozna hanem a bankba járna zárás után?
Vagy annyira méllyen van a magyar nemzet öntudata hogy a sok hazug között kiválasztja azt a hazugságot ami neki tetszik és ennyivel beéri?
Vicc, és ennek véget kell vetni.
Ha kell egy kötéllel és az akácfával.
"Vagy annyira méllyen van a magyar nemzet öntudata hogy a sok hazug között kiválasztja azt a hazugságot ami neki tetszik és ennyivel beéri?"
Ha most erre azt válaszolom, hogy igen, akkor ugye nem kezdesz el sírni? Vagy igen? Na nem baj, van rá okod bőven, legszívesebben én is bőgnék az egészen, de már azt sem tudok.
Hát remélem, hogy a Fidesz olyan törvényeket ültet el amelyek hatására mindig minden kormány használhassa a hazudozók ellen. Nem kell más csak megszívatni a képmutatásukért az MSZP-s állományt. Ha valamikor az MSZP hatalomra kerül akkor a Fidesz hazugok szívnak.
Ha csak a kétharmados többséget használja ki a politikai ellenfelek kiiktatására és nem a kőbe véset törvényeket akkor olyan hazug a Fidesz mint az MSZP.
Ökörköri
Hallottál te már olyat, hogy Magyarországon bárki politikust bármiért úgy komolyabban felelősségre vontak?
Na ennyit várhatsz ezután is.
Van két szakma, a "politikus" és a "meteorológus", amelyikben mindenki okos szemekkel belenézhet a kamerába, és azután pókerarccal mondhat bármekkora blőd ökörséget.
Soha senki nem szólja meg érte, amiért nem úgy lett.
Mert "megváltoznak a körülmények", mert "átalakul a környezet", mert "másutt mittudoménmi történt", mert a "széljárás", a "nagy meteorológiai rendszerek" a "váratlan tényezők"...stb.
Ha következmények nélkül akarsz beszélni, akkor politikus, vagy metorológus legyél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!