Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért szidják szegény Orbánt....

Miért szidják szegény Orbánt. Láttam a netem nagyon durva videókat. Amiben mindenféle tolvajnak meg ilyeneknek lehordták. Miért támadják szegényt?

Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 22:19
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Aki k_rvának megy, az ne csodálkozzon, ha néha megb*sszák.

Az Alkotmánybíróság is kimondta, hogy a közszereplőnek többet kell elviselnie, mint a magánembernek.

2016. okt. 17. 09:53
 42/48 anonim ***** válasza:
Előző vok, folyt.: szted Merkelt, Obamát, vagy Hollande-ot nem szedik szét a lapok?
2016. okt. 17. 09:55
 43/48 anonim ***** válasza:

Vagy rettenetesen sötét vagy vagy troll.

Az érdekedben remélem hogy az előző...

2016. okt. 17. 15:11
 44/48 A kérdező kommentje:
XD
2016. okt. 17. 18:27
 45/48 anonim ***** válasza:
76%

Egyszer nagyon-nagyon régen láttam egy csehszlovák filmet. Tán jól emlékszem még a címére: "A Rágalom tüzében." Egy szép tanitónő került a faluba.ahől mindenki hülye volt Több férfi is szeretett volna udvarolni neki, de ő senkivel se állt szóba"aztán egy mérnök is odakerült. ő snájdig volt szerelem szövődött köztük.A falu minden mocskosa minden mocskot kitalált róluk.rágalmazták, mert irigyek voltak rá, s mert beléjük nem volt szerelmes

Nagyon régen láttam a filmet... Félek ez lett a vége, hogy rájuk gyújtották a házt.

2016. okt. 17. 19:52
 46/48 lencsefőzelék ***** válasza:
94%

"Lencsefőzelék te tanár vagy nem?"

Helyesen:

Lencsefőzelék, te tanár vagy, nem?

Nem.

2016. okt. 18. 00:00
 47/48 anonim ***** válasza:
88%
Egy fontos adalék. Falkához tartozni alapvető az életben maradáshoz. Ha a falkavezér befelé jutalmaz, kifelé üt, akkor pedig különösen. Ezért fideszestől elvárni, hogy reálisan nézze a világot, annyi, mit a naptól várni az esőt.
2016. okt. 18. 11:26
 48/48 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok fideszes.
2016. okt. 21. 23:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!