Miért szidják szegény Orbánt. Láttam a netem nagyon durva videókat. Amiben mindenféle tolvajnak meg ilyeneknek lehordták. Miért támadják szegényt?
Aki k_rvának megy, az ne csodálkozzon, ha néha megb*sszák.
Az Alkotmánybíróság is kimondta, hogy a közszereplőnek többet kell elviselnie, mint a magánembernek.
Vagy rettenetesen sötét vagy vagy troll.
Az érdekedben remélem hogy az előző...
Egyszer nagyon-nagyon régen láttam egy csehszlovák filmet. Tán jól emlékszem még a címére: "A Rágalom tüzében." Egy szép tanitónő került a faluba.ahől mindenki hülye volt Több férfi is szeretett volna udvarolni neki, de ő senkivel se állt szóba"aztán egy mérnök is odakerült. ő snájdig volt szerelem szövődött köztük.A falu minden mocskosa minden mocskot kitalált róluk.rágalmazták, mert irigyek voltak rá, s mert beléjük nem volt szerelmes
Nagyon régen láttam a filmet... Félek ez lett a vége, hogy rájuk gyújtották a házt.
"Lencsefőzelék te tanár vagy nem?"
Helyesen:
Lencsefőzelék, te tanár vagy, nem?
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!