Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért szidják szegény Orbánt....

Miért szidják szegény Orbánt. Láttam a netem nagyon durva videókat. Amiben mindenféle tolvajnak meg ilyeneknek lehordták. Miért támadják szegényt?

Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 22:19
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Nincsenek Orbánnak részvényei?MOL?
2016. okt. 16. 23:15
 32/48 anonim ***** válasza:
75%

Orbán Ráhel, Viktorunk kislánya olyan egyetemen tanult, ahol a tandíj több millió forint félévente. Viktorunk fizetése 1 millió körül van. Miután élnie is kellett és a lányának sem csak a tandíjat kellett kifizetnie, hanem az életet is ( szállás, kaja, zsebpénz, szórakozás ), feltűnősen sokat költött. Persze ez még nem bizonyíték a lopásra.

Ellenben sokkal érdekesebb Tiborc István esete, aki Ráhel férje. A Fidesz előtt cége éves bevétele nem érte el a 10 milliót. Az elmúlt években több több-milliárdos pályázatot is elnyert, bevétele ugrás szerűen megnőtt és elég sikeres lett. Csakúgy mint sógora, Mészáros Lőrinc. Gázszerelőként nem volt túl sikeres, de miután nyert a fidesz milliárdos vállalkozása lett, mostanra pedig mindenben utazik: mezőgazdaságban ( 2000 hektár földje van ), élelmiszer iparban, szállítmányozásban, elektronikában és még polgármester is ( ja igen, ellenfelét a polgármester választás előtt elütötte egy osztrák autós, miközben kivilágítva bicikizett az úton. Az osztrák bácsit nem büntették meg ). És sok ismerős ( mármint Orbán-ismerős ) járt így, hogy az átlagos vállalkozásból több száz milliós, több milliárdos vállalkozást tudott csinálni.

Nem gyanús.

2016. okt. 16. 23:16
 33/48 A kérdező kommentje:
Ez már gyanús. Mondjuk az embernek nem kell költenie a szórakozásra. Én sem szoktam szórakozni.
2016. okt. 16. 23:20
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
"Miért szidják szegény Orbánt...". Hát, ettől azért lehidaltam.
2016. okt. 16. 23:27
 35/48 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem költ szórakozásra akkor is gyanús.
2016. okt. 16. 23:28
 36/48 anonim ***** válasza:
31%
Szeginy Orbán, nincsen nékije píze!!!!
2016. okt. 16. 23:45
 37/48 lencsefőzelék ***** válasza:

Még ha csak lopna...

[link]

2016. okt. 16. 23:59
 38/48 A kérdező kommentje:
Na erről a durva videókról beszéltem.
2016. okt. 17. 00:04
 39/48 A kérdező kommentje:
Lencsefőzelék te tanár vagy nem?
2016. okt. 17. 00:07
 40/48 anonim ***** válasza:
73%
Szeginy Orbánt lehorgyák mindenfille tóvajnak, pedig ádottjó gyerök Ő, még a barátainak is segít gazdagnak lenniük.
2016. okt. 17. 00:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!