Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért szidják szegény Orbánt....

Miért szidják szegény Orbánt. Láttam a netem nagyon durva videókat. Amiben mindenféle tolvajnak meg ilyeneknek lehordták. Miért támadják szegényt?

Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 22:19
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk,mert ellopja a sok pénzt és durván befolyásolja a közvéleményt?
2016. okt. 16. 22:23
 2/48 A kérdező kommentje:
De mi rá a bizonyíték hogy lopna? Mert erről senki sem beszél. Most ha valaki a tűz közelében van nem kell megégetnie magát. Magamból indulok ki. Ha én lennék ilyen pozícióban biztos hogy nem lopnék.
2016. okt. 16. 22:27
 3/48 anonim ***** válasza:
0%
Mert sajnos vannak még mindig ballibsik is az országban.
2016. okt. 16. 22:29
 4/48 anonim ***** válasza:
0%
frusztráltak a hatalomániás ballerek, mert demokratikusan esélytelen hatalom
2016. okt. 16. 22:30
 5/48 anonim ***** válasza:
0%
Éljen a magyar szabadság, éljen a fidesz! Viktor, veled vagyunk!!!
2016. okt. 16. 22:31
 6/48 A kérdező kommentje:
Ballibsik=Bal liberális? Én liberális-konzervatív beállítottságú vagyok.
2016. okt. 16. 22:32
 7/48 anonim ***** válasza:
98%
Mert ez a büdös csótány abból él, hogy a magyar emberektől lop.
2016. okt. 16. 22:32
 8/48 anonim ***** válasza:
78%

Hm mi is? Az összes barátja meggazdagodott. Nem annyira, mint amennyire egy politikus meggazdagodhat, hanem 10-szer annyit kellett keresniük.

Az ő gyerekei olyan egyetemen tanulnak, amit olyan életszínvonal mellett ennyi gyerekkel nem igazán engedhetne meg magának. (Tudjuk jól spórol). De azért tegyük hozzá, hogy egy panelban nőtt föl. Szerinted még hányan szedtek össze ekkora vagyont?

Meg voltak kevésbé kedves húzásai. Pl. amikor a nyugdíjasoktól felvásárolta a Tokaji borvidék egy részét (az ő volt nem?) miután megtudta, hogy lesz rá EU-s támogatás. Ami persze nem illegális, csak etikátlan.

De persze lehet, hogy megnyerte a lottót és úgy gazdagodott meg. Vagy kiderül, hogy zseni és feltalált valamit.

2016. okt. 16. 22:33
 9/48 A kérdező kommentje:
Mondjuk az egykulcsos adóval nem értek egyet, de tényleg lop? Vagy csak ő az akit lehet szidni éppen?
2016. okt. 16. 22:34
 10/48 anonim válasza:
94%
Tényleg lop. A gazdáktól elvette a földjeiket, akik megtarthatták a tulajdonuka, azok most havi 70.000ft-t fizetnek, köztük mi is. Egy 20 milliós felújjítást megcsinálnak 70 millióból, a pénz pedig megy a rokonoknak, ismerősöknek...
2016. okt. 16. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!