Szegény Magyar Nemzet és Hír TV: durva, hogy a kormánypárti médiumok is a Fidesz ellen fordulnak, nem?
Egyáltalán nem csoda, mindenki az érdekeit védi.
Attól mert valami konzervatív lap, vagy jobboldali tv attól nem hülye....
Úgy gondolom, jövedelmük után adóznak. Talán azon kellene elgondolkodni, hogy egy bizonyos rétegre nem vonatkoztak (eddig...) a jövedelmekre vonatkozó általános adózási szabályok.
Nyugdíjas vagyok, Pécsett élek. Keményen fizetem az adózott pénzemen megvásárolt kis házam és kertem után az adót...
Érdekes módon egyik tokás úriember csapata sem tiltakozott eddig emiatt. Igaz, én nem is értem el a számukra adóalapot jelentő ÖTMILLIÁRDOS alsó határt. Ők más körbe tartoznak.
A média most mindent bevet, hogy az eddig adómentes jövedelmük után ne keljen adót fizetni.
már megint előjött a sajtószabadság megnyirbálása - sárba tiprása stb... szlogen.
Azért mert adózni kell a reklámbevétel után ami eddig éveken át adómentes volt még egyáltalán nem sérül a sajtószabadság. Ezzel csak a buta embereket lehet megvezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!