Ki szavazz a Fideszre?
Kérdező!
értsd már:te meg én nem fogunk semmiképpen nyerni...Azt a politikusok fognak.A kérdés csak az,melyik a legkisebb rossz.
Képletesen írtam azt hogy reménykedek benne
hogy nyerni fogunk.
"Meg mostanság nemcsak lejáratóhadjáratot indított a fidesz a Jobbik ellen "
Érdekes, nekem sokkal inkább úgy tűnt, hogy a Jobbik mocskolta és mocskolja folyamatosan a Fideszt, az MSZP-SZDSZ legdicsőségesebb napjait idéző stílusban. Miért gondolod, hogy ezt a Fidesznek szó nélkül el kellett volna tűrnie? A Jobbik kihúzta a gyufát alaposan és természetesen kapott érte a pofájára. Majd tanul belőle.
"Fejezd be jó mert a Jobbik nem csűrhe ha lenne egy csöpnyi eszed akkor utánna néznél a Fidesz meg nem ér semmit 8 évig voltak"
Hány elemid van, kisbogaram? Mikor kormányzott a Fidesz 8 évig? 1998-2002 = 4 év. Matekból hányas vagy? Vagy pedig a közelmúlt történelméről sincs a leghalványabb fogalmad sem. Elégtelen! A Jobbik pontosan az olyan agyhalottaknak van kitalálva, mint amilyen Te vagy, már megbocsáss.
"És tuti hogy össze fognak fogni az mszp-vel mert nekik "lekell győzniük a Jobbikot"
A Fidesz egyedül fog kormányozni nagy többséggel, semmi félnivalója sincs a Jobbiktól. A Jobbik lesz az, aki a szocikkal fogja együtt szidni a jobboldalt a következő négy év alatt. Ahogy már most is csak a Fideszt szidja, véletlenül sem az MSZP-t. Ezzel pedig közröhej tárgyává teszi és teljesen lenullázza magát.
Keresztény, nemzeti beállítottságú, jobboldali szimpatizáns vagyok, tehát a Jobbikra fogok szavazni. Még be sem kerültek a Parlamentbe, de már jó irányban indították el az országot, remélem, az MSZP-SZDSZ-FIDESZ-es ámokfutás után most is ezt fogják tenni. Olyan dolgokat vetettek fel, melyeket eddig a politika a szőnyeg alá söpört, a problémák felvetése az első lépés a sikeres változtatások beindítására. Nem fognak koalíciós lépesekkel vesződni, hiszen az igazság az ő oldalukon áll.
A FIDESZ nem keresztény-nemzeti párt, hanem a baloldali és a TV által agymosott ,csalódott tömegek gyűjtőpártja, amit valójában a bukott MSZP-s érdekkör használ a saját céljaira. Globalista, cionista és egyedül a gyűlöletre építő "programja" valóban jobboldali értékrendet valló emberek számára elfogadhatatlan, mint ahogyan az izraeli és Oroszország irányába történő látványos barátkozása is az.
Ugyan azt írtad le mint az egyik Fideszes válasz adó,
csak hogy ez annak a fordítottja.
Saját érvelést nem tudsz magadtól írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!