Ki szavazz a Fideszre?
Keresztény, nemzeti beállítottságú, jobboldali szimpatizáns vagyok, tehát a Fideszre fogok szavazni. 1998-2002 között már jó irányban indították el az országot, remélem, az MSZP-SZDSZ-es ámokfutás után most is ezt fogják tenni. Mivel egyedül fognak kormányozni nagy többséggel, lehet, hogy kétharmaddal, ezért igen jó esélyük van a sikeres változtatások beindítására. Most nem kell majd olyan koalíciós társsal vesződniük, mint annak idején Torgyánék voltak.
A Jobbik nem nemzeti radikális párt, hanem a szélsőbaloldali és szélsőjobboldali csalódott tömegek gyűjtőpártja, amit valójában a bukott MSZP-s érdekkör használ a saját céljaira. Antiglobalista, antikapitalista, és egyedül a gyűlöletre építő "programja" valóban jobboldali értékrendet valló emberek számára elfogadhatatlan, mint ahogyan a muzulmán világ és Oroszország irányába történő látványos barátkozása is az.
Én a Fideszre szavazok, mert a drasztikus, de szükséges lépéseket csak kétharmados többséggel lehet megtenni. Ha nem lesz meg a kétharmad, akkor pl. egész biztos, hogy új alkotmány se lesz, mert ahány féle párt lesz a parlamentben, annyi féle elképzelés is lesz az alkotmány pontjait illetően, így nem fognak tudni megegyezni.
Kell egy erős központi hatalom, aki végre véget vet a sunyi politizálásnak.
11.32:tudod ott bukik a mutatvány,hogy aki demokráciáról papol,miért is hajt 2/3-ra?
Egyébként mit is értél el a Fidesz alatt?Eladósodhattál?
Tényleg azt tudtad,hogy a Providentnek is a Fidesz alatt adták meg a működési engedélyt és Mikola unokaöccsikéje bekerült a felsővezetésbe?Ezért is nem szavazta meg az uzsoratörvényt tavaly a fidesz...
Nyivákoljatok csak akkor is nyerni fogunk ;)
Hajrá Jobbik!
Szebb Jövőt!
Nem fogtok nyerni!!!
Ennyi!;)
12.36:de te sem.
Viszont Anikó asszony még vehet majd vagy 30 lakást...
"Nyivákoljatok csak akkor is nyerni fogunk ;)
Hajrá Jobbik!
Szebb Jövőt!"
Az a vicces, hogy ezt el is hiszed. Reálisan gondolkodni nem könnyű mi?:D Ez kb olyan mint mikor a fradisták azt mondták, hogy idén megnyerik a bajnokságot. :D
12:47
Nem mondtam én azt hogy mi nyerni fogunk.
Csak reménykedek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!