Ki szavazz a Fideszre?
A kérdező kommentje:
A Jobbik csürhékből van összeállítva.
Lopnak, csalnak meg ahogy hallottam öltek is már.
Megpróbálták bemocskolni a Fideszt.
Egyébként ki az a Vona Gábor?Honnan jött?Kik a szülei?
Mit tett eddig az Országért?
Belinkeltem neked a tényeket, te meg fröcsögsz, nem vagy érdemleges vitapartner, a vitát befejeztem veled.
Javaslom a Google-t ha Vonáról akarsz többet megtudni.
Mit lopnak, mit csalnak? Na mindegy én nem akarlak meggyőzni, arra szavazol akire akarsz. Szia.
A többiek már leírták, hogy ők miért nem szavaznák rá.
Azokkal az álláspontokkal is egyetértek. De még egyet hozzáfűzök. Ha süllyed egy hajó, azt a hajót mindig a vezérnek kell utoljára elhagyni. 2006 október 23-án volt egy hajó, és az süllyedt. Viktor az elsők közt ment el. Szerintem egy ilyen ember nem való vezérnek. Lehet, hogy megvan a tehetsége hozzá, de egy háború (Isten ne adja...) esetén mit csinálna? Ugyan úgy elmenekülne?
Fideszre miért nem?
Mert lesbeálló hiénák gyülekezete,akik alig várják,hogy a koncra vessék magukat.
Egyébként Fideszes városvezetés van itt,ahol élek,nos messze földön a mi önkormányzatunk a legkorruptabb....
"
A Jobbik csürhékből van összeállítva.
Lopnak, csalnak meg ahogy hallottam öltek is már.
Megpróbálták bemocskolni a Fideszt. "
LOL. te hólye vagy kedves kérdező. légy szives ne menj el szavazni.
"LOL. te hólye vagy kedves kérdező. légy szives ne menj el szavazni."
Légyszíves te se menj el szavazni.Am te elég hülye lehetsz hallod e?
"Te kérdező olyan hülye vagy mint a f*s menj csak szavazz a zsideszre"
na az ilyen emberek miatt szavazok inkább a zsideszre mint a jobbikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!