Fideszesek! Még mindig nem bántátok meg, hogy a Fideszre
szavaztatok?
Figyelt kérdés
Én már sajnos bánom,de akkor még nem tudtam,és nem is sejtettem,hogy ekkora "károkat" fognak okozni az embereknek,mint ahogy ez most látszik az ország szegényebb rétegeiben:(
Kb még van 2 év a narancssárga ködből,ahol sz.rrá verik az országot,a 4.fidesz évben,hirtelen Orbántól a takarítóig mindenki megvilágosul,már foglalkozni fognak a cigánykérdéssel,csökkentik a jövedéki adókat..Ja csak mert Kampány lassan kezdődik már..
2011. máj. 14. 15:47
2/23 anonim válasza:
nekem apám szavaz már 20 éve a fideszre, és ö most azt mondta, hogy soha többé nem megy szavazni, mert ekkorát még sose csalódott.persze annk idején mikor mondtam neki, hogy én nem vagyok hajlandó a fideszre szavazni (nem mondtam hogy kire fogok csak ennyit) akkor teljesen ki volt akadva...na mindegy...egyébként szerintem nem a helyes irányba tart a fidesz de sajnos azt kell mondjam jelenleg sajnos ők a legjobbak. Olyan mint a windows ami szar de sajnos nemigen van jobb..
2011. máj. 14. 15:51
3/23 anonim válasza:
Nem.
Mesélj, milyen károk értek?
2011. máj. 14. 15:56
4/23 anonim válasza:
Egyikre sem szavaztam, de abban biztos vagyok, hogy a többi sem lett volna jobb.Eddig is mind a szegényebb réteget nyúzta.Ezután sem lesz ez másként.
2011. máj. 14. 15:59
5/23 anonim válasza:
Az élet sokkal színesebb annál, mint ahogy gondolod.
Próbálj meg olyat elképzelni, hogy Fidesz tag mindkét szavazatát másra adta, mert van ilyen is.
2011. máj. 14. 15:59
6/23 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van, én is így gondolom. Az első 3 évben tönkrevernek mindent, mindenbe belenyúlnak, persze ész nélkül (pl. 5,5 napos munkahét?! stb.), de mivel kell nekik 2014-ben is a szavazó, a hatalomért ők bármit, így majd a 4. évben jön a pénzosztogatás, a fellendülés-színjáték, hogy mindenki úgy érezze a választásokkor, mennyivel jobb lett nekik a Fidesz által. Az előző 3 évet meg a magyar képes elfelejteni - eddig is szépen felejtett, mint kiderült (pl a Fidesz ezelőtti kormányázására alig emlékszik pár ember). Aztán jöhetnek majd az x-ek a Fideszre. Tudják ők, hogy kell ezt csinálni. Hozzátenném, én akkor sem szavaznék rájuk, ha fizetnének érte.
2011. máj. 14. 16:03
7/23 anonim válasza:
Ez idén kb. a hatvanadik ilyen kérdés, és a válaszom még mindig nem.
Természetesen jelentkezni fognak még néhányan és majd idekamuzzák, hogy a múlt héten még fideszesek voltak, de már átálltak a jobbikhoz, mert "kinyílt a szemük". Ezeknek 2 éve egyfolytában kinyílik a szemük :)))
2011. máj. 14. 16:19
8/23 anonim válasza:
16:19
Én meg 2 éve még úgy voltam vele, hogy talán majd a Jobbikra szavazok, de aztán kinyílt a szemem. :))
2011. máj. 14. 16:22
9/23 anonim válasza:
Amikor kezdeném bánni, akkor arra gondolok, hogy mennyivel rosszabb lenne még ennél is, ha például Gyurcsány lenne a miniszterelnök.
2011. máj. 14. 17:10
10/23 anonim válasza:
Mindenki sejthette, hogy nem lesz egy diadalmenet az első év, de talán a harmadik sem. Aki csodát várt Orbántól, az tényleg szeretné megkoronázni, és ha sikerült volna egy év alatt összeszedni az országot akkor meg is érdemelné.
Ha csak annyi ideig tart majd a kilábalás, ameddig a zuhanórepülés tartott, akkor majd 2018-ban ott tartunk, ahonnan lezuhantunk ide az MSZP-nek "hála".
Ezenfelül ideális kormányzás esetén sem lenne ez egyszerű feladat.
Ez a kormányzás pedig közel sem ideális, azt mindenki beláthatja.
Mágis jobb elfogadni valamivel a kényszer intézkedéseket, mintha Gyurcsánytól kellene szinte ugyanezt (ha nem rosszabbat) lenyelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!