Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek! Még mindig nem...

Fideszesek! Még mindig nem bántátok meg, hogy a Fideszre szavaztatok?

Figyelt kérdés
Én már sajnos bánom,de akkor még nem tudtam,és nem is sejtettem,hogy ekkora "károkat" fognak okozni az embereknek,mint ahogy ez most látszik az ország szegényebb rétegeiben:(
2011. máj. 14. 15:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%
Eszembe sem jutott a Jobbikra szavazni! A FIDESZ -re sem!
2011. máj. 21. 15:26
 22/23 anonim válasza:

23.35

Tisztelt válaszoló. Ön szerint egy külföldön élő magyarnak nincs köze az országához? Ha, mondjuk ő maga per pillanat jól is keres, nem lehetnek közeli hozzátartozói otthon. És nem gondolhat arra, hogy egyszer csak hazamegy? És, csak úgy mellesleg, hallott már olyanról, hogy a külképviseleteken szavaznak külföldön élő magyar állampolgárok? Szóval ön most éppen egy alkotmányos jogot vont kétségbe! Ezek után, ön szerint, mennyit nyom a latba a becses véleménye? Nem kéne előbb ismerkedni egy kicsit a demokrácia alaptörvényeivel, mielőtt nyilvánosan megnyilatkozik, pláne ilyen kioktató, kötekedő hangnemben. Egyébként, csak hogy tudja, bár nem tartozik önre, tavaly november óta élek külföldön, és hamarosan hazamegyek.

2011. máj. 21. 23:16
 23/23 anonim válasza:
nem
2012. jan. 8. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!