Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek! Még mindig nem...

Fideszesek! Még mindig nem bántátok meg, hogy a Fideszre szavaztatok?

Figyelt kérdés
Én már sajnos bánom,de akkor még nem tudtam,és nem is sejtettem,hogy ekkora "károkat" fognak okozni az embereknek,mint ahogy ez most látszik az ország szegényebb rétegeiben:(
2011. máj. 14. 15:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%

Nem bántam meg.

Szinte mindennel egyet értek, amit csinálnak, kivéve a rendvédelmi kérdésekkel.

Igen, én is volt, hogy gondolkoztam a jobbikon, de aztán kinyílt a szemem. :)

2011. máj. 14. 17:26
 12/23 anonim ***** válasza:
52%

"Én meg 2 éve még úgy voltam vele, hogy talán majd a Jobbikra szavazok, de aztán kinyílt a szemem. :))"

Én inkább úgy fogalmaznék elment az eszed.

2011. máj. 14. 17:55
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
És neked hosszú volt az út az mszp-től a jobbikig?:)))
2011. máj. 14. 18:00
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

ma 18:00

Az általában nagyon rövid út volt náluk.

2011. máj. 14. 18:21
 15/23 anonim ***** válasza:
44%

Másik pártra szavaztam volna, de a Jobbik látens nácizmusa (bár vannak közöttük normálisak is), az MSZP nyolc éve és az LMP irracionalizmusa miatt csak a Fideszre tudtam szavazni.

Eléggé vegyes az összképp, biztosat csak 2014-ben tudok mondani. Van, ahol jobban élnek és nem csak a gazdagok között.

2011. máj. 14. 21:46
 16/23 anonim ***** válasza:

"Eléggé vegyes az összkép"

A való életben mindig vegyes az összkép.

2011. máj. 15. 00:29
 17/23 anonim ***** válasza:
42%
a legnagyobb baj nem az, hogy a fidesz nyert, hanem az, hogy 2/3-dal. mondjuk ez sem lenne baj ha nem nyulkalnanak bele mindenbe gatlastalanul.
2011. máj. 16. 03:02
 18/23 anonim válasza:
72%
Amit a Fidesz csinál az kísérlet 20 év szedett-vetett politikájának a korrigálására. Én úgy látom minden intézkedésük abba az irányba mutat, hogy ismét nyugatias, európai ország legyen Magyarország, és nem egy korrupt, eladósodott nyomortanya. Mert a gazdag Európában nincs liberalizmus! Rend van és erős törvények. Ezért gazdagok.Minden ellenkező állítás szoclib hazugság. A Fidesz megérdemli ezt a feladatot, mert az egyetlen rendszerváltó párt. De a tényleges eredményekhez, nyilván több idő kell. Főleg ekkora kamatteher mellett. Majd meglátjuk hogy állunk a ciklus végén... Egyébként külföldön élek, és örülök, hogy rájuk szavaztam.
2011. máj. 20. 06:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Aki külföldön "EURÓPÁBAN" él,jó anyagiak között,az NE SZAVAZZON Magyar pártokra! Jöjjön haza,éljen itt!Megtudja milyen következményei vannak Orbán és bandája őrültségeinek!
2011. máj. 20. 23:35
 20/23 anonim ***** válasza:

23:35

Megértem az idegességedet. Egy olyan ember, aki szívott már európai levegőt, aligha szavazna pl. a Jobbikra.

2011. máj. 21. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!