Ez teljesen hibbant?
Március 15-én a következőt mondta hazánk ifjú géniusza:
"Példabeszéde szerint a Salamon nevű német vásárlónak többek között gárdisták előtt kellene nyelvvizsgát tennie a Rigó utcában, egy perc alatt évszámokkal együtt, fordított sorrendben fel kellene sorolnia az Árpád-házi királyokat a mezőgazdasági főiskola felvételijén, a végső szót pedig Morvai Krisztina államfő mondaná ki azzal, hogy kétféle, magunkfajta és magukfajta pecsétjéből az egyiket ráütné a kérelemre. "Hogy az EU mit fog szólni? Az minket nem érdekel, minket csak az érdekel, hogy mit szólnak a magyar emberek"
Na és akkor szerinted mi lenne jó, te nagyon okos kérdező?
- adjunk el mindent, az egész országunkat hisz a pénz beszél, a pénz az úr, a pénz mindenek felett...
- ne adjuk el a nemzeti vagyont, viszont másként védjük meg, nem ilyen "idióta Jobbikos" módszerrel (NA ÉS AKKOR HOGY???)
- dugjuk homokba a fejünket ahogy eddig is tettük. Baj van ugyan az országban, de inkább jöjjön a halál mint ez hülye a Jobbik!
Most olvasom,hogy úgy fröcskölődsz,hogy el se mentél egy lakossági fórumra.
Nos,ez olyan,mint aki a BLIKK-ből művelődik.Bár valószínű csupán neked ennyire tellik.Csak akkor ne szólj le másokat.
"Na és akkor szerinted mi lenne jó, te nagyon okos kérdező? "
Sok mindent lehetne csinálni. Például kötelező elsőbbséget a magyar vásárlónak, a moratórium újratárgyalását stb. Én alapvetően a piac és a kétoldalúság híve vagyok. Mi magyarok is vásárolhatunk földet, ingatlant az EU-ban, tehát ugyanez visszafelé is lehetséges kell, hogy legyen.
De még egyszer mondom: mi köze a külföldiek vásárlásához egy síkhülye gárdistának, az Árpád-házi királyoknak, meg Morvai idióta rögeszméjének? Ez csak egy újabb baromság, mint az iráni forradalmi gárda Magyarországra hívása. Azt mondjátok, hogy csak viccelt ez a szerencsétlen, pedig láthatóan vérben forgó szemekkel és megfeszült nyakkal üvöltötte. Normális ember nem így tréfál...
"Mi magyarok is vásárolhatunk földet, ingatlant az EU-ban"
Ja tudom, nyithatunk Bécsben cukrászdát :(
Látom te a harmadik (dugjuk a fejünket a homokba) alternatívát választanád, pedig hidd el, bármennyire is visszatetszést keltő ez számodra, másképp nem fog menni a dolog. És ez nem más mint a magyar viszonyokhoz igazított reálpolitika.
Kedves kérdező te akkora hülye vagy, hogy az már fáj...
Aki itt akar földet venni, annak minimum 10 éve az országban kell élnie, mezőgazdasággal kell foglalkoznia és valamit tudjon már a magyarságról! Igen ismerje az ország történelmét, földrajzát, úgy jönnek ide képletesen a királyok.
21.29...hozzátehetem,hogy a törvényeit is?
Mert eddig úgy működött,hogy idejött a külföldi és azt hitte neki mindent szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!