Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ez teljesen hibbant?

Ez teljesen hibbant?

Figyelt kérdés

Március 15-én a következőt mondta hazánk ifjú géniusza:

"Példabeszéde szerint a Salamon nevű német vásárlónak többek között gárdisták előtt kellene nyelvvizsgát tennie a Rigó utcában, egy perc alatt évszámokkal együtt, fordított sorrendben fel kellene sorolnia az Árpád-házi királyokat a mezőgazdasági főiskola felvételijén, a végső szót pedig Morvai Krisztina államfő mondaná ki azzal, hogy kétféle, magunkfajta és magukfajta pecsétjéből az egyiket ráütné a kérelemre. "Hogy az EU mit fog szólni? Az minket nem érdekel, minket csak az érdekel, hogy mit szólnak a magyar emberek"

2010. márc. 21. 23:50
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

00:02

Internetes fórumokra gondoltam, lakossági előadásaikra nem járok, mert amit a sajtóban és a médiában olvasok tőlük, attól már égnek áll a hajam. Látni sem bírom őket. Innen a gyk.hu-ról is tudok idézni jobbik szimpatizánsokat, akik rettentő gyenge helyesírásuk, stílusuk alapján valószínűleg a 8 általánost nem végezték el, és szerintem mentálisan sem egészen százasak. Elképzelem őket, ahogyan nyelvvizsgáztatnak. Hát komolyan nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek. Tragikomédia.

2010. márc. 22. 00:07
 12/40 anonim ***** válasza:
38%
Jobbikosok 99%-a nem tudna 5 Árpád házi királyt sem felsorolni.
2010. márc. 22. 00:11
 13/40 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem azért menj el egyszer egy fórumra. Maximum legalább mégjobban meggyőződsz, hogy "hülyék". Mást nem tudok mondani. A helyesírásba nem megyek bele. Nem egy MSZP-s kérdezőt láttam ienezni... Egy pártot nem az alapján fogok megítélni, hogy erre a _lüke_ oldalra milyen helyesírású emberek írnak.
2010. márc. 22. 00:13
 14/40 anonim ***** válasza:
37%
A Jobbikban csak magyarok vannak. Ők alkották a nyelvet, nehogy már még őket tanítsd magyarul..
2010. márc. 22. 00:15
 15/40 anonim ***** válasza:
62%

Szent István (Vajk), Könyves Kálmán, Károly Róbert, Imre herceg, Salamon Évszámokat nem tudok.

Szent István volt 1000/1001-től 1038-ig.

16/40 anonim ***** válasza:
100%

"Internetes fórumokra gondoltam, lakossági előadásaikra nem járok, mert amit a sajtóban és a médiában olvasok tőlük, attól már égnek áll a hajam."

Gratulálok, ez minősít téged. Hidd csak el amit mondanak, mindenféle megkérdőjelezés nélkül, hisz így kell ezt, így leszel felelősségteljes választópolgár.. gratulálok

17/40 anonim ***** válasza:
87%
Nem a királyok a lényegek nem érted? Hanem hogy a zsindely ne kapjon földet!!!
2010. márc. 22. 00:17
 18/40 anonim ***** válasza:
És ha fejtetőre áll akkor se kapjon!
2010. márc. 22. 00:19
 19/40 A kérdező kommentje:

"Gratulálok, ez minősít téged. Hidd csak el amit mondanak, mindenféle megkérdőjelezés nélkül, hisz így kell ezt, így leszel felelősségteljes választópolgár.. gratulálok"

Tudod, a sajtóban szó szerint ki van nyomtatva, amit elmondtak. A videomegosztó portálokon teljes egészében láthatóak, hallhatóak a beszédeik, szerepléseik, megnyilvánulásaik. Az információtartalom 100%-ban megegyezik a fórumokon kapott információval. Nem az újságírói magánvéleményekre vagyok kíváncsi első sorban, de hozzájuk nincs is szükség firkászokra. Sokkal ügyesebben csinálnak ők önmagukból is hülyét.

De komolyan erre van ma igénye a választók 15%-ának?

2010. márc. 22. 00:20
 20/40 anonim ***** válasza:
62%

"Szent István (Vajk), Könyves Kálmán, Károly Róbert, Imre herceg, Salamon Évszámokat nem tudok.

Szent István volt 1000/1001-től 1038-ig."

Szent Imre (Imre herceg) nem volt király. monda szerint egy vadállat ölte meg, mielőtt trónra került volna.

2010. márc. 22. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!