Ez teljesen hibbant?
Március 15-én a következőt mondta hazánk ifjú géniusza:
"Példabeszéde szerint a Salamon nevű német vásárlónak többek között gárdisták előtt kellene nyelvvizsgát tennie a Rigó utcában, egy perc alatt évszámokkal együtt, fordított sorrendben fel kellene sorolnia az Árpád-házi királyokat a mezőgazdasági főiskola felvételijén, a végső szót pedig Morvai Krisztina államfő mondaná ki azzal, hogy kétféle, magunkfajta és magukfajta pecsétjéből az egyiket ráütné a kérelemre. "Hogy az EU mit fog szólni? Az minket nem érdekel, minket csak az érdekel, hogy mit szólnak a magyar emberek"
00:02
Internetes fórumokra gondoltam, lakossági előadásaikra nem járok, mert amit a sajtóban és a médiában olvasok tőlük, attól már égnek áll a hajam. Látni sem bírom őket. Innen a gyk.hu-ról is tudok idézni jobbik szimpatizánsokat, akik rettentő gyenge helyesírásuk, stílusuk alapján valószínűleg a 8 általánost nem végezték el, és szerintem mentálisan sem egészen százasak. Elképzelem őket, ahogyan nyelvvizsgáztatnak. Hát komolyan nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek. Tragikomédia.
Szent István (Vajk), Könyves Kálmán, Károly Róbert, Imre herceg, Salamon Évszámokat nem tudok.
Szent István volt 1000/1001-től 1038-ig.
"Internetes fórumokra gondoltam, lakossági előadásaikra nem járok, mert amit a sajtóban és a médiában olvasok tőlük, attól már égnek áll a hajam."
Gratulálok, ez minősít téged. Hidd csak el amit mondanak, mindenféle megkérdőjelezés nélkül, hisz így kell ezt, így leszel felelősségteljes választópolgár.. gratulálok
"Gratulálok, ez minősít téged. Hidd csak el amit mondanak, mindenféle megkérdőjelezés nélkül, hisz így kell ezt, így leszel felelősségteljes választópolgár.. gratulálok"
Tudod, a sajtóban szó szerint ki van nyomtatva, amit elmondtak. A videomegosztó portálokon teljes egészében láthatóak, hallhatóak a beszédeik, szerepléseik, megnyilvánulásaik. Az információtartalom 100%-ban megegyezik a fórumokon kapott információval. Nem az újságírói magánvéleményekre vagyok kíváncsi első sorban, de hozzájuk nincs is szükség firkászokra. Sokkal ügyesebben csinálnak ők önmagukból is hülyét.
De komolyan erre van ma igénye a választók 15%-ának?
"Szent István (Vajk), Könyves Kálmán, Károly Róbert, Imre herceg, Salamon Évszámokat nem tudok.
Szent István volt 1000/1001-től 1038-ig."
Szent Imre (Imre herceg) nem volt király. monda szerint egy vadállat ölte meg, mielőtt trónra került volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!