Miért ne szavazzunk a jobbikra?
Kérek mindenkit, hogy a hozzászólásait megbízható forrásból származó linkekkel igazolja.
Ne általánosítsunk, ne a média által kivetített badarságokat hangoztassátok aminek semmi alapja sincs.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy "Náci, zsidó stb..." - tehát konkrétumokat, igazolva
Engem büszkeséggel tölt el,hogy egy tanár Gárdista.{Biztos nem egy hanem sok.}
Irigylem az osztályt akit tanít.Le a kalappal.
Te kis 62-es meg inkább vegyél be egy nyugtatót és lazits!!!
Szebb Jovot!
Jaj,nem raktam fel a pontokat az ö-re:D:D
Szebb Jövőt!
Most, hogy nem vitatkozni kell, most hogy nem saját érzelmeinket kell kifejteni, hanem alá kellene támasztani ép érvekkel, bizonyítékokkal azt, hogy a jobbik zsidó, fasiszta és még sorolhatnám, sehol senki.
Azt hiszem ez is azt bizonyítja, hogy semmi olyan érdemleges bizonyítékot nem tudtatok feltárni, amely a jobbik ellen szólna.
Köszönöm a "válaszokat" - bár egyik sem a választ tartalmazta
A Jobbik nem hozta nyilvánosságra éveken át a költségvetését,csak akkor amikor már az ügyészség vizsgálódni kezdett...
A bicskei elnökük lemondott,mert megvádolták,hogy tagja a Magyarok Nyilainak,persze lehet azt mondani,hogy a pártot nem akarja kitenni mindenféle támadásnak,de ezt a hülyék vagy beveszik,vagy ők is sejtik,hogy itt nincs valami rendben,csak nem akarják bevallani..mert a Jobbik így meg úgy..
A programja hát elég nevetséges,közgazdászok röhögnek rajta,mert kivitelezhetetlen,valamint kevés benne a konkrétum,hogy miképp szeretné azokat megvalósítani azt még ők sem tudják.
Eléggé tágan fogalmaznak benne,sok a ködös téma benne,persze sokan azt hiszik,hogy mivel 88 oldal,meg vannak benne "idegen szavak",szakszavak,ezért milyen jó és mindent részletesen leírnak.
De a valóság nem ez.Bármilyen hozzáértő személy(politológus,közgazdász,jogász stb)tudja,hogy ez a program nem megvalósítható és csak ámítás.
Ezenkívül van még egy pár ügy amiben a Jobbik is benne van elég rendesen,sorra derülnek ki a csalások,lopások.
És mielőtt azzal jönnétek,hogy mutassak "hiteles linket",hát nem fogok 2 dolog miatt:
Mert ti bármit,bárhol olvastok amiben a Jobbik ocsmányságai vannak,azt nem hiszitek el,nektek semmi sem hiteles,bezzeg a kuruc meg a barikád az nektek olyan mint a Biblia,szentírás.
Meg hát keresgéljetek csak,rátok fér.
Ha már poltizátok,akkor informálódjatok is.
Meg tanuljatok történelmet...
Ja még valami.
Nekem nem fér bele ha egy párt hazug,hülyíti a népet,és "sötét" ügyei vannak-így hát a JObbik sem.Lehet nektek ez belefér..nemtudom
És mielőtt megkérdeznétek,hogy a Fidesz,Mszp.Szdsz,Mdf jobb lenne?hát nem azok még mocskosabbak,
de nem hozzájuk kell viszonyítani
Ezt ma mondta egy ember:"a Magyar ember annyira hülye, hogy a ló hátára sosem tud felülni, mert mindig átugorja azt"
Linkelni nem tudok, mert nincs videó, de szűrd le belőle, vajon miért mondta!
22:29 - már megint az általánosság. Ide most jó hosszan leírtad saját véleményedet.
1. "A Jobbik nem hozta nyilvánosságra"... - hol hallottál erről? Ha valamit állítasz, akkor az támaszd is alá! Ne kitalációkra alapozzunk, hanem tényekre.
2. "A bicskei elnökük lemondott"... - ez az emberség. Konkrét bizonyíték sem volt ellene, mégis lemondott. Ha Gyurcsány is ezt tette volna évekkel ezelőtt, talán nem süllyedünk idáig.
3. "A programja hát elég nevetséges"... - ne a saját nézeteidet írd le. Kik nevetnek rajta? Talán azok, akik az Mszp programját írták, netán a fideszét? Merthogy egyik sem tudta megvalósítani. Előbb saját házuk táján nézzenek körül, aztán nevetgéljenek. Hát ha neked a jobbik programjába kevés a konkrétum, akkor olvasd el mondjuk a fideszét. Abban még annyit sem találsz.
4. "Ezenkívül van még egy pár ügy"... - milyen ügy, milyen lopások, csalások?
5. "És mielőtt azzal jönnétek"... nem jövünk mi semmivel, csupán arra számítottam, hogyha hozzászólsz ehhez a kérdéshez, akkor azt úgy teszed ahogy le van írva
22:55 - Mit mondott? Ki mondta? Egy ember... :) Komolyan mondom, egyre nagyobb badarságokat írtok ide. De már mondtam, itt nem a saját egyéni megítéléseitekre voltam kíváncsi, sem pedig arra hogy "mit mondott egy ember"
Ha érdemleges választ nem tudtok kreálni, akkor inkább ne koptassátok a billentyűt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!