Miért ne szavazzunk a jobbikra?
Kérek mindenkit, hogy a hozzászólásait megbízható forrásból származó linkekkel igazolja.
Ne általánosítsunk, ne a média által kivetített badarságokat hangoztassátok aminek semmi alapja sincs.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy "Náci, zsidó stb..." - tehát konkrétumokat, igazolva
Erre a kérdésre konkrét válaszok jöttek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__6..
"Miért ne szavazzunk a jobbikra?"
Hogy ne legyél jobbikos.
És miért ne legyél jobbikos?
Nézz körül ezen az oldalon, olvasd el, hogyan zsidózik, hazaárulózik, hogyan élteti Hitlert, hogyan gyűlölködik a jobbikos csürhe éjjel-nappal. Aztán döntsd el, ők-e a példaképeid.
20:50 - konkrétan arra gondolok, hogy minden egyes politikai felvetés ami a jobbikkal kapcsolatos, teljesen más témába tör át, mint maga a kérdés volt.
Folyamatosan ezeket olvashatjuk:
Zsidóznak, fasisztáznak, az oroszok pénzelik vagy éppen az mszp, ugyanúgy lopni fognak, izraelt fognak csinálni Magyarországból és még sorolhatnám. Ezeket a felvetéseket, SOHA senki sem támasztotta alá. Ezeket vártam volna, de már megint teljesen másról beszél a hozzászólók 90%-a
ma 20:56
Ne tettesd magad idiótának. Nem gáz érzés képmutató hazudozónak lenni?
Áh nem, jobbikossal elő nem fordul, hogy zsidózna. Áááá nem, jobbikosok sosem hazaárulóznak. Sőt, Kurucinfót sem olvasnak, a kurucinfó az LMP-sek kedvence. Neeem, jobbikosok nem dicsőítik szakmányban Hitlert. Azok biztos az SZDSZ-esek. És neeem, nem jobbikosok szoktak "holokamu"-t emlegetni meg "nincs rasszizmus, de lenne rá igény"-ezni. Hanem biztos a krisnások, ugye?
Ártatlan hamvaslelkű jobbikosok világért sem használnak olyan szavakat, mint "zsidesz", "zsidaj" vagy "ork".
Nehogy azt hidd, hogy a pocsék dumád bárki számára hihető. A többi gyáva, képmutató jobbikoson kívül.
ma 20:58
Az a csürhe egy teljesen konkrét csürhe, nemtisztelt csürhetag.
ma 20:44 vagyok. Az, hogy az előbb leírt ok miatt a Fideszre szavazok szerintem elég konkrét ok arra, hogy ne szavazzak a Jobbikra is, mert akkor érvénytelen lenne a szavazólapom értetlenke.
Nemcsak azok nem szavaznak a Jobbikra akik nem szeretik, hanem azok sem, akik nem foglalkoznak a politikával, vagy más pártot preferálnak inkább.
21 00
mért lenne a kérdező haza áruló?
mert nem akar a jobbikra szavazni? :S
ma 21:03
Ha nem tűnt volna fel, a tipikus jobbikos mosakodáson gúnyolódtam, amit a kérdező is éppen készült előadni.
20:53 - féligazságokkal dolgoznak - miféle féligazságokkal?
demokratikus rendszerbe nem illő megoldásokat is kínálnak fel... - miért bánt az téged, hogy olyan törvényeket akar behozni, amelyeket egy külföldi nem fog tudni teljesíteni ha Magyar földet akar vásárolni?
alapítótagok léptek ki ezt egy volt jobbikos mondta aki pont miatt lépett ki - melyik kilépett alapító tag mondta neked ezt?
Bár kicsit bánom hogy reagáltam erre, mert a kérdésemre még mindíg nem érkezett érdemleges válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!