Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért ne szavazzunk a jobbikra?

Miért ne szavazzunk a jobbikra?

Figyelt kérdés

Kérek mindenkit, hogy a hozzászólásait megbízható forrásból származó linkekkel igazolja.

Ne általánosítsunk, ne a média által kivetített badarságokat hangoztassátok aminek semmi alapja sincs.

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy "Náci, zsidó stb..." - tehát konkrétumokat, igazolva

2010. márc. 16. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
76%

Mert a Magyarság érdekeit tartják szem előtt

Le akarják buktatni a politikus bűnözőket

inkább szavazzunk rá

2010. márc. 16. 20:43
 2/68 anonim ***** válasza:
48%
Azért ne, hogy a Fidesz szerezzen kétharmadot, vagyis kapjon kellő legitimációt ahhoz, hogy érdemben változtassa meg ezt az országot. Ráférne.
2010. márc. 16. 20:44
 3/68 A kérdező kommentje:
20:43 - tényleg ne másról kezdjünk el beszélni... ez a topic szóljon arról, hogy miért ne?! Kizárólag megbízható forrásból, igazolt válaszokat várok
2010. márc. 16. 20:45
 4/68 anonim ***** válasza:
21%
gazdasági vívmányain a komolyabb közgazdászok röhögni tudnak csak, politikája demagóg, eléggé diktatúra felé tőrnek.
2010. márc. 16. 20:45
 5/68 A kérdező kommentje:
20:44 - ne általános dolgokról írj, abból hallottunk itt már eleget. Konkrétumot, igazolva!
2010. márc. 16. 20:46
 6/68 A kérdező kommentje:
20:45 - neked is azt tudom mondani, mint az előtted hozzászólónak
2010. márc. 16. 20:48
 7/68 anonim ***** válasza:
26%
Azért mert ez is ígér már mindent mint annak idején az MSZP és tényleg nem tudni kik állnak mögötte. Másrészt a Fidesz tudja jól, hogy először rendbe kell tenni az országot. De nyugi mert ha véletlenül nyer a Fidesz négy év múlva megint leváltják őket és akkor még a Jobbik is hatalomra kerülhet, mert az emberek 4 év után azt fogják mondani, hogy nem kérünk a Fideszből. Csak azt felejtik el, hogy a négy év alatt a 8 évig tartó kizsákmányoló politika hibáit kell helyre hozni. Remélem kielégítő választ adtam.
2010. márc. 16. 20:48
 8/68 anonim ***** válasza:
38%
Milyen konkrétumokra gondolsz??
2010. márc. 16. 20:50
 9/68 anonim ***** válasza:
9%
akkor mire gondolsz kérdező?
2010. márc. 16. 20:50
 10/68 anonim ***** válasza:

-féligazságokkal dolgoznak, a problémafelvetéseikben vannak igzságk, de azok megoldására tesznek egy egyszerű kijelentő mondatot felkiáltójellel a végén. sokszor demagógok

-indulatossak(megértem hogy miért) de politizálni nem lehet erőből és indulatból

-demokratikus rendszerbe nem illő megoldásokat is kinálnak fel pl.: aki magyar földet akar venni annak többek között egy !gárdatag elött! kell magyar nyelvizsgát tennie (a nyelvizsga mégcsak nem is rosz ötlet de egy gárdás elött mitakar katonai diktatúrát?!)

-a jobbik nem az a jobbik ami 2007 körül volt akkoriban egy elég nagy változáson esett át a párt vezetése Vona irányításával, alapítótagok léptek ki ezt egy volt jobbikos mondta aki pont miatt léett ki.

- Pörzs Sándor mondta a tévébe hogy nem a zsidókkal van bajuk hanem a zsidó befektetőkbe, nem értem hogy miért nem úgy általában a külföldi vadkapitalista befektetőkel

most ennyi jutott eszembe így hirtelenjében.

2010. márc. 16. 20:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!