Miért ne szavazzunk a jobbikra?
Kérek mindenkit, hogy a hozzászólásait megbízható forrásból származó linkekkel igazolja.
Ne általánosítsunk, ne a média által kivetített badarságokat hangoztassátok aminek semmi alapja sincs.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy "Náci, zsidó stb..." - tehát konkrétumokat, igazolva
Mert a Magyarság érdekeit tartják szem előtt
Le akarják buktatni a politikus bűnözőket
inkább szavazzunk rá
-féligazságokkal dolgoznak, a problémafelvetéseikben vannak igzságk, de azok megoldására tesznek egy egyszerű kijelentő mondatot felkiáltójellel a végén. sokszor demagógok
-indulatossak(megértem hogy miért) de politizálni nem lehet erőből és indulatból
-demokratikus rendszerbe nem illő megoldásokat is kinálnak fel pl.: aki magyar földet akar venni annak többek között egy !gárdatag elött! kell magyar nyelvizsgát tennie (a nyelvizsga mégcsak nem is rosz ötlet de egy gárdás elött mitakar katonai diktatúrát?!)
-a jobbik nem az a jobbik ami 2007 körül volt akkoriban egy elég nagy változáson esett át a párt vezetése Vona irányításával, alapítótagok léptek ki ezt egy volt jobbikos mondta aki pont miatt léett ki.
- Pörzs Sándor mondta a tévébe hogy nem a zsidókkal van bajuk hanem a zsidó befektetőkbe, nem értem hogy miért nem úgy általában a külföldi vadkapitalista befektetőkel
most ennyi jutott eszembe így hirtelenjében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!