Ezt senki se tudja? Miért írja mindenki azt hogy a Jobbikra szavaz?
Figyelt kérdés
A jobbik többsége sem tudja, hogy az mszp közvetlen/közvetett módon segítette elő a a jobbik előretörését,hogy ezzel megakadályozzon egy igazi nemzeti felemelkedést!!!!!!2010. ápr. 9. 17:47
1/6 anonim válasza:
mivel segítette elő? én például nem tudom.
azzal, hogy teljesen lejáratta magát, így sok szavazót elvesztett, akiknek egy része a jobbikhoz pártolt? szörnyű!
4/6 anonim válasza:
Olyan hülye vagy, hogy görbíted a teret.
5/6 anonim válasza:
Vona a figyesznél kezdett pár éve.... Morvai az mszpé-nél asszisztált ugyan csak pár éve, de sosem volt kommunista.....A többiek is jöttek valahonnét valamelyik párttól.....döntsd el ez alapján hogy ki és melyik párt segédkezett a létrehozatalukban!
Én választ adok erre hogy segítsek neked a döntésben! Az összes parlamenti párt, langyos, kapzsi, önző, tehetetlen kormányzásának köszönhető ez! Már réges-régen meg kellett volna ennek történnie!
6/6 anonim válasza:
mondom én, nehezedik a fideszesek élete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!