Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért ne szavazzunk a jobbikra?

Miért ne szavazzunk a jobbikra?

Figyelt kérdés

Kérek mindenkit, hogy a hozzászólásait megbízható forrásból származó linkekkel igazolja.

Ne általánosítsunk, ne a média által kivetített badarságokat hangoztassátok aminek semmi alapja sincs.

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy "Náci, zsidó stb..." - tehát konkrétumokat, igazolva

2010. márc. 16. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:

21:21

A cikkedről ennyit:

Kiröhögöd magad vagy röhögöjelek én ki???

2010. márc. 16. 21:31
 32/68 anonim ***** válasza:
12%

ma 21:18

A Jobbik nem fog kormányra kerülni, úgyhogy fölösleges azon elmélkedned, hogy a párt vezetői mennyivel jobb vagy rosszabb jellemek a párt szimpatizánsainál.

Konkrétumot kértél, mondtam egy konkrétumot. A gyűlölettől habzó szájú félanalfabéta csürhe, amelyik a jobbikot támogatja, egy nagyon konkrét jelenség, ami konkrétan távol tartja konkrétan a normális embereket attól, hogy konkrétan a jobbikra szavazzanak. Ha ez neked nem elég konkrét, akkor nem tudom, mi az.

2010. márc. 16. 21:34
 33/68 A kérdező kommentje:
21:34 - ez a te saját véleményed, nem mondom azt hogy más nem gondolkodik így. Legfőképpen azokat a nagyszájúakat vártam volna ide, akik minden ökörséget összehordanak a jobbikról, de alátámasztani nem tudják az állításaikat. De még várok, hátha akad valaki aki meg tudja védeni azt, amit mond
2010. márc. 16. 21:37
 34/68 anonim ***** válasza:

ma 21:26

Oktatási rendszerünk tényleg válságban van, ha egy gárdistából tanár lehet.

A gárda be van tiltva. Betiltott szervezet munkájában veszel részt, vagyis megsérted a törvényt. Te akarod nevelni az ifjúságot? Maradt benned még egy csepp tisztesség, vagy már minden erkölcsi érzéket kiölt belőled a jobbikidiotizmus?

2010. márc. 16. 21:37
 35/68 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:31

Az a problémám, hogy ennyi idő alatt el sem olvashattad, ami azt jelenti, hogy tudás nélkül kötözködsz velem.

Ráadásul te támadtál le úgy, hogy semmi indokot nem hoztál, csak ostoba demagógiát, aminek nincs semmi értelme. Ezen gondolkodj el, aztán válaszolhatsz.

2010. márc. 16. 21:38
 36/68 anonim ***** válasza:

Hát én néztem a 15-ei gyűlésüket...

Kicsit elgondolkodtató miért álltak ott fekete egyenruhában,

talán katonai puccsra készültek..:-)

Akik pedig ott voltak hát..elég rájuk nézni...

2010. márc. 16. 21:40
 37/68 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:34

Leszerepeltél mint mindig.Egy érvet sem tudtál mondani szerencsétlen.Minden amit leírtál igaz rád.Primitiv.

2010. márc. 16. 21:42
 38/68 A kérdező kommentje:
21:37 - nem gárdistából lett tanár, hanem tanárból gárdista. Egészen jól elbeszélgetünk itt olyan dolgokról, amelyet semmilyen formában nem kapcsolódnak a kérdéshez
2010. márc. 16. 21:44
 39/68 anonim ***** válasza:
62 % csak érveket mondott veled szemben.
2010. márc. 16. 21:45
 40/68 A kérdező kommentje:

Nagy általánosságban elmondható, hogy ezen az oldalon nagyja részt egymás politikai nézeteit gyalázzuk, amelyet tiszteletben kellene tartani. A kérdésekre általában nem érkezik érdemleges válasz, mint ahogy most sem.

Mindenki csak szidkozódik, egymást szapulják a hozzászólók, ahelyett hogy arra törekednének, hogy a kérdésre adjanak elfogadható választ, hiszen valószínűsítem, hogy aki hozzászól egy témához az tud is ilyet produkálni.

2010. márc. 16. 21:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!