Miért szavazzunk a Jobbikra? Mivel váltja meg a világot?
I. Mostani ellenzékben lévő Pártok:
-Fidesz
Rendszerváltáskor jött lére. Tagjaik: magukat tarka magyarnak nevezők, azaz romák, izrealita hitü egyének, valamint agymosott emberek, akik Orbán Viktor szónoklatára teljesen transzba esnek, és kanyar nélkül beveszik viki minden szavát. Pedig nagyon jól tudjuk hogy: Bűnösök között cinkos aki néma.
Hatalmának időszaka:
1998-2002
Fő munkássága:
Emberek becsapása, az ország tönkretételének tétlenül nézése, Koruupciók ezreinek megvalósítása.
-Kdnp
Ez a párt a Fidesz csatlósa. Tagjaik ugyanazok, Igazából nem lenne parlamenti párt ha a fidesz nem vitte volna be a parlamentbe.
Tulajdonságaik megegyeznek a fideszével.
-MDF
Rendszerváltáskor alakult párt. Tagjaik szintén túlnyomó többségben izrealita hittel rendelkezőek.
Hatalmuk időszaka Fideszével megyegyezik.
Fő munkásságuk:
szarkeverés, nyalizás, hol balra hol jobbra, kétszínűség, Ezen pártnak a munkássága megegyezik az összes eddig felsorolt párt munkásságával.
ENNYI VOLT A PÁRTOK JELEMZÉSE!!!!!!!!
Most jön néhány újabban felűnt párt
-LMP ( Lehet Más Politika) vagy valami ilyesmi
Fő jellemzője: SZDSZ utódpártja, Neoliberális párt. Aki erre szavaz az szdsz-re szavaz!
Jobbik:
Ez a párt mozgalomból nőtte ki magát. Ez a párt az ami soha nem csapta be az embereket, érezhetően a magyar emberek mellett van. Unióban is meglehet figyelni hogyan köüzdenek a nemzetünk, és földjeink fölvásárlása ellen.
Tagjaik: Tisztaszívű magyar emberek, Nemzeti érzelműek, Gárdisták.
Párt fő célkitüzései:
A Magyar Nemzet egyesítése
A Magyar Föld eladásának meggátolása
Jelenlegi munkanélküliség teljes fölszámolása
-Munkahelyteremtés
-Munkára bírás ( ha esetleg valaki nem szeret megélni munkából. Lásd uzsorások stb )
Vidéki emberek biztonságának megteremtése, csendőrség felállítása.
Nos végeredményben elmondhatom:
"magyar vagyok és nemzeti érzelmű, én azért fogok a Jobbikra szavazni, mert ez az egyetlen párt aki nem csapott be még engem, nem gyűlöl engem mert magyar vagyok, és mivel MAGYAR VAGYOK a hazámat szívből szeretem, ezért van az hogy nem akarom hogy eladják a földjinket vizeinket, és aztsem akarom h kihasználjanak minket magyarokat a külföldi tőkések és a belül élő vérszívók. Szükségét érzem a közrend vidéki megerősítésének, és a nemzet határon innen és túl lévő részének közös érdekének a képviselését is szorgalmaznám, szeretném ha a kulturánkat a tv-ből ne a mónika só meg a sok mocskos média által ismerje meg a fiatalság. Tudom ez kicsit cinikus volt, kedves baloldali szavazó de ami a médiába megy az a magyar kultura szándékos gyilkolása."
Nos aki ezeket belátja egyetért velem az JOBBIK szavazó. Aki nem látja be az nem... majd kimosódik az agyatok egyszer, legalábbis remélem. Na Szebb Jövőt!!!
Egy fenti kolléga elmagyarázta: minden létező párt rossz, korrupt, a Jobbik viszont az egyedüli tökéletes :D
Kár, hogy pár dologról megfeledkezett:
- a Jobbik 5 évig nem volt hajlandó elszámolni a költségvetésével, a végén nagy nyögve nyilvánosságra hozott pár gépelt papírt, évi 2 millió Ft-ról (amit szerintem még maguk a fanjaik sem hisznek el)
- a párt tele van súlyos önellentmondásokkal, nem tiszteli a demokráciát és a köztársaság alkotmányos intézményét
- a Jobbik gyűlései zsidózástól, cigányozástól hangosak
- a gárda bűnöző elemek (például rovott múltú skinheadek) számára is otthont nyújt
- köztársasági elnökjelöltjük vitatott személyiség, minden bizonnyal gerinctelen karrierpolitikus, aki külföldön bohócot csinál magából és az országból
- a médiájuk primitív módon uszít különböző csoportok ellen
És még sorolhatnánk. Bírom, amikor páran bele vagytok esve a pártotokba, mint a jehovások az egyházukba, miközben nyilvánvaló visszásságokról nem vagytok hajlandóak tudomást venni.
Egyetértek az előttem szólóval, A jobbik nem jobb az mszp-nél tele van kétes múltú, fanatikus alakokkal, máshoz nem értenek csak a gyűlöletkeltéshez meg a hőbörgéshez.
olyanok mint a kisiskolások akik arról fantáziálnak hogy mik lesznek ha nagyok lesznek.
A szórólapjuk meg annyira nevetséges hozzá nem értő módon volt elkészítve, hogy egyenesen a tűzbe dobtam annyira felháborító volt. Itt nincs szó másról csak a rasszizmusról. mi ez ha nem egy törvénytelen rasszista szélsőjobboldali párt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!