Miért szavazzunk a Jobbikra? Mivel váltja meg a világot?
16:11
minek?talán mert ezek NEM működnek.
"minek?talán mert ezek NEM működnek."
Ha valami nem működik úgy, ahogyan szeretnénk, akkor javítani kell rajta. Korábban jól működött. Máshol is jól működik. Akkor lehet, hogy nem magában az intézményben van a hiba.
A csendőrség miért működne jobban? Azért, mert kakastoll van rajtuk? Vagy azért, mert 40 kilós, 8 általánost végzett gárdistákból verbuválnák? Vagy mert politikailag lojálisak az igazmagyar eszméhez? Na, elég a kábításból.
Hogyan fogja munkára szoktatni a cigányokat?
Milyen munkára?
Mindenki nem mehet el önkormányzathoz szemetet szedni meg parkosítani, mert sok értelme nem lenne.
Én eddig akárhány jobbikossal beszéltem, arra a kérdésre hogy ha lenne saját vállalata annál alkalmazna-e cigányokat egyik se felelt igennel( csak kifogásokkal mert hogy lopna meg nem dolgozna meg stb...)
Az hogy nem működik vagy rosszul működik nem azt jelenti hogy meg kell szüntetni és saját párthadsereget kell létrehozni.
Na persze tudom hogy nektek ezzel semmi bajotok nem lenne.
De inkább a hibákat kellene javítani illetve megerősíteni előbb is ezt írtam megerősíteni. Olyat nem tudtok elképzelni hogy rendőrkapitányságok nyitása vidéken? Plusz bővíteni a létszámot.
Ez miért nem jó? Ja mert nem gárdistákból állna. Értem.
De hogyan adna a cigányoknak munkát ha még a magyaroknak sincs. Én magyar létemre 4 szakmával lassan 3 éve vagyok munkanélküli.
Szerintem a Jobbiktól erősen el kéne zárkózni, mert nem értenek semmihez és a gyűlölet és a rasszizmus hajtja őket, és provokálják az embereket. Az a szomorú hogy a sok buta ember rájuk szavaz mert elhiszi amit mondanak.
Tisztelt előttem szólók!
Én, mint a Jobbik tagja, aki gárdista is vagyok, minden tiszteletemmel megkérlek titeket, szavazzatok belátásotok szerint. De aztán ne panaszkodjatok senkinek , ha a szemeteket kilopja a kormány, vagy a szomszédodban lakó cigány, vagy ha éppen munkanélküli vagy, és nem lesz mit enned hónap végén.
Ugye egyikőtök házának a tetejét sem kellett gárdistáknak ingyen és bérmentve felújítani jégverés után? Ugye egyikőtök nagymamaját sem kellett gárdistáknak megvédeni a rátörő tizenéves cigánygyerektől? Ugye egyikőtök házát sem veszélyezteti a belvíz, vagy az árvíz? És nem ti fogjátok a homokzsákot éjjel-nappal pakolni, hanem a gárdisták? Ugye nem volt még szükségetek tarós élelemiszer adományra, hogy legyen mit enni adni a gyermekednek, mert évek óta nem tudsz elhelyezkedni, mint ahogy azt előttem valaki már leírta? Ugye ti nem osztottatok ingyen karácsony előtt a saját pénzeteken megvett kenyeret akár hófúvásban is az utcán?
Na látod, te nem is vagy közénk való! Szidd a gárdát, a Jobbikot, szavazz, akire akarsz, és idd a levét annak!
De mi nem nyolcosztályt végzett 40 kilós buta csőcselék vagyunk. Én magam diplomás, értelmiségi vagyok. Amúgy van köztünk, akinek még 8 osztálya sincs, de ők még gyerekek!
Kedves értelmiségi gárdista! Becsülendő dolog, ha szociális, karitatív tevékenységet is kifejtetek, és a társadalomnak nem is ez a baja a gárdával, hanem az az ellenséges, öntelt és felvilágosult emberhez méltatlan stílus, amivel a Jobbik retorikájában, a párt közeli médiában, a szavazók és bizony jó pár gárdista részéről találkozunk. Sajnos ez nem vet rátok jó fényt. Ugyanakkor elmondom, hogy én -erős fizikumom ellenére- nem vagyok, és nem is leszek gárdista, mégis rendszeres véradó vagyok, támogatok különböző alapítványokat, és segítek a környezetemben levő embereknek építkezésben, vagy műszaki munkákban. És sok más honfitársam is így tesz. Ehhez nem kell politikai elkötelezettség, hanem csupán józan emberség. Engem nem érdekel, hogy az illető milyen származású, vallású, mi az anyanyelve, vagy politikai beállítottsága. Minden tisztességes embernek kezet nyújtok és ezt viszont is elfogadom.
Egy szintén diplomás értelmiségi, aki nem gárdista.
Igen most ezt mondja mindenki hogy a jobbik micsoda hőstetteket hajtott végre, meg kedvesek és segítenek mindenkit. Persze a választások előtt jól jön egy kis ajnározás meg egy kis ingyen kampány, de mi lesz a hatalomra kerülésük után??? Csendőrség??? Hogy például ha 20 óra után ha kimész az utcára akkor lelőnek a csendőrök?
Vagy ha a moziba köhintesz egyet akkor letartóztatnak hogy az állam ellensége vagy? Annyit tudok hogy az fidesz ideje alatt volt tartós munkám 3 évig, utána csak egyre rosszabb lett a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!