Miért szavazzunk a Jobbikra? Mivel váltja meg a világot?
Tisztelt előttem szólók!
Én, mint a Jobbik tagja, aki gárdista is vagyok, minden tiszteletemmel megkérlek titeket, szavazzatok belátásotok szerint.
Úgy lesz, ne aggódj, a pártod élből kilőve.
De aztán ne panaszkodjatok senkinek , ha a szemeteket kilopja a kormány, vagy a szomszédodban lakó cigány, vagy ha éppen munkanélküli vagy, és nem lesz mit enned hónap végén.
A gárdisták és a jobbikosok sose cigányoznak, ejnye no!
Ugye egyikőtök házának a tetejét sem kellett gárdistáknak ingyen és bérmentve felújítani jégverés után? Ugye egyikőtök nagymamaját sem kellett gárdistáknak megvédeni a rátörő tizenéves cigánygyerektől? Ugye egyikőtök házát sem veszélyezteti a belvíz, vagy az árvíz? És nem ti fogjátok a homokzsákot éjjel-nappal pakolni, hanem a gárdisták? Ugye nem volt még szükségetek tarós élelemiszer adományra, hogy legyen mit enni adni a gyermekednek, mert évek óta nem tudsz elhelyezkedni, mint ahogy azt előttem valaki már leírta? Ugye ti nem osztottatok ingyen karácsony előtt a saját pénzeteken megvett kenyeret akár hófúvásban is az utcán?
Ezek nagyon szép dolgok, de hogy is volt az a megvédés? Nehogy már azt hidd, hogy csendőr vagy, öcsi.
Na látod, te nem is vagy közénk való! Szidd a gárdát, a Jobbikot, szavazz, akire akarsz, és idd a levét annak!
Nem akarok államcsődöt, ergo a jobbik nem játszik.
De mi nem nyolcosztályt végzett 40 kilós buta csőcselék vagyunk. Én magam diplomás, értelmiségi vagyok. Amúgy van köztünk, akinek még 8 osztálya sincs, de ők még gyerekek
Ezt most akkor gondold át szépen. Gondolom az összes részeg állat, akiket mutattak a tévében az ep választás éjszakáján, sokdiplomás bölcsészdoktor volt a jobbik székházban.
18:07 -nek
nem öcsi vagyok, hanem egy 3 gyermekes édesanya
18:39 !
Büntetés-végrehjtásban dolgozom. Nem biztos, hogy örülnél, ha képen csapnálak! "öcsi"
Ne essünk hanyatt a programjuktól!
A leg jobb az egészben amit a cigányokkal kapcsolatban mondanak.Ők sem tudnak velük mit kezdeni mert már annyian vannak!Pedig csak india felé kéne terelni a sok parazitát!
Elég lenne,ha ennyit CSINÁLNÁNAK,akkor már nem kéne politizálniuk sem!
Nos olvastam ezt a sok mindent és hát elmondom én hogyan gondolkodom a politikai dolgokról!
Először is bemutatkoznék:
Egy Főiskolára járó 20 éves magyar férfi vagyok! Aki Gárdista!
Akkor kezdem a pártok jellemzésével:
I. Jelenlegi kormánypártok:
-mszp:
Mszmp utódpártja. Tagjai 56-os pufajkások, ÁVH-sok, Magyarellenes rasszisták, hazaárulók, hazug politikusok, külföldi nagytőkések, és egyéb üzletemberek sokasága. (Parlamentben lévő mszp-s képviselők 60% nem, vagy csak részben magyar állampolgár)
Hatalmuk időszaka:
-Rendszerváltozás előtti 40 év, + rendszer változás után 1994-1998-ig terjed, valamint 2002-2010.
Fő munkásságuk:
Az ország tönkretétele, közintézmények lamortizálása, magyar emberek életkörülményinek jelentős csökkentése, az ország eladóssítása, fegyveres terror bevezetése.
-szdsz
Az szdsz a rendszerváltozás során megjelent, liberális párt. Tagjai: Magyarellenesek, túlnyomó többségben izre**ita vallású politikusok, valamint Homoszexuális egyének, kik igyekeznek az egészségtelen családmodell bevezetését szorgalmazni.
Hatalmuk időszaka: MSZP-vel megegyezik, a rendszer váltás előtt mszmp-ben voltak megtalálhatóak.
Fő munkásságuk:
Ugyanaz mint az mszp-nek, valamint a *uzik támogatása, és fiataljaink félremanipulálása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!