Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mivel magyarázható szerintetek...

Mivel magyarázható szerintetek a Jobbik népszerűségvesztése, és gyengülése?

Figyelt kérdés

Lehetséges okok:

-oroszbarát politika

-a kezdeti időkhöz képest már nem annyira radikálisak, így elfordulnak tőlük az eddigi szélsőségesebb támogatóik

-új támogatókat nem tudnak szerezni a párt általános rossz megítélése miatt

-sok az utóbbi időkben a botrányuk (kémügy, Rikárdó-ügy, Duna-parti cipők emlékművének megalázása, stb.)

2015. márc. 30. 12:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%
Ezt álmodtad kérdező?
2015. márc. 30. 13:42
 12/32 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező: ezt a kérdést nagyon bebuktad, a Jobbik népszerűsége nem hogy csökken, nő! Immáron 200.000 szavazatra van a Fidesztől. Ha valaki itt tájékozatlan, akkor az nem más, csak te!
2015. márc. 30. 13:52
 13/32 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen leírtátok a hiteles részleges fogalmát, csak épp sajna az értelmezés nem megy.

A hírek manipulálása, a képek kiválogatása egy bizonyos szempont szerint, szándékos elhallgatás ugyan úgy messze áll a hitelestől, mintha baromságokat írnának.

Negatív-pozitív.

Ennyi erővel:

"Tegnap megütött a Zsolti, én meg visszaütöttem"

Így volt?

Így.

Hiteles vagyok?

Szerintetek igen, szerintem meg nem, mert azt lehagytam, hogy én ütöttem elsőnek.

Ettől még igaz, amit leírtam?

Igaz....

Láttam képeken más karitatív csoportokat, csak épp gárdást nem.

Mi lehet ennek vajon az oka?

Pedig több százan voltak kint.

Amerikai ismerősömék csak nevetnek emiatt az indexen mikor mesélek róluk, nekik.

A kedvencük a rendőrsztori, amikor a gyerekekben nem az ordibáló apa, hanem a bilincselő rendőr okozott félelmet, legalábbis az index szerint...

2015. márc. 30. 13:54
 14/32 anonim ***** válasza:
95%
Nemtom hol csökken a Jobbik de Magyarországon biztos nem!
2015. márc. 30. 13:55
 15/32 anonim ***** válasza:

Az, h a Jobbik elszívja a Fidesz szavazóit, kicsit csúsztatás. A Fidesz szavazóinak számát (itt a magbázisról beszélek) nagyjából 1,5 millióra becsülik az elemzők. Ez a mag még az elmúlt idők botrányainak a hatására sem sérült. Akik a Jobbikhoz "átmentek", azok nem a stabil pártpreferenciával rendelkezők, hanem a pártok között ingázók.

Egy választás megnyeréséhez már elég 2 millió szavazat. Vagyis a Fidesznek a saját bázisán kívül elég fél millió embert meggyőznie, és máris kényelmesen alakíthat kormányt.

A Jobbiknál ez a mag legfeljebb 500 ezer fős lehet. Ehhez kellene másfél millió szavazatot szerezniük a választásokig.

Ha ezt a "félkamu" középre tolódást a választások előtt fél évvel kezdik, sokkal jobban kijöhettek volna belőle. Így azonban, h még 3 év van addig, ennyi idő alatt csak a nagyon agyhalottaknak nem fog feltűnni, h teljesen ellentétes dolgokat mondanak, attól függően, épp melyik csoporthoz beszélnek: a rasszista keménymaghoz vagy a mérsékeltebbekhez.

2015. márc. 30. 14:07
 16/32 anonim ***** válasza:

"Tegnap megütött a Zsolti, én meg visszaütöttem

Hiteles vagyok?

Szerintetek igen, szerintem meg nem, mert azt lehagytam, hogy én ütöttem elsőnek."

Most akkor "visszaütöttél", vagy te ütöttél elsőként? El kellene dönteni.

2015. márc. 30. 14:15
 17/32 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező! A Jobbik az utóbbi időben nem vesztett a népszerűségéből, sőt, növelte azt.

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 30. 14:18
 18/32 anonim ***** válasza:

Nem is úgy értettem, hogy a keményvonalas fideszesek pártolnának át a jobbikhoz, de valószínűleg a jobbik és a fidesz között döntöttek volna, valószínűtlen, hogy a baloldaltól vennének el szavazókat, vagy a szavazni nem akarókat győznék meg.

Én még egy belső pártviszály kialakulását sem tartom elképzelhetetlennek a régi keményvonalasak és Vona között. Akár pártszakadás is elképzelhető lenne, kettős identitással nem lehet sokáig létezni. Épp ezért meglepő számomra, hogy látszólag milyen problémamentesen működik jelenleg.

2015. márc. 30. 14:21
 19/32 anonim ***** válasza:

#13"Tegnap megütött a Zsolti, én meg visszaütöttem"

Ez így van helyesen:

Úgy kezdődött, hogy ő visszaütött! :D:D:

2015. márc. 30. 14:22
 20/32 anonim ***** válasza:
60%

"Most akkor "visszaütöttél", vagy te ütöttél

elsőként? El kellene dönteni."

Köszönöm, hogy elismerted, hogy igazam van.

Legalábbis ha már ilyen apróságokon szőrözöl....

2015. márc. 30. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!