Addigra lesz két rezsicsökkentés meg 3 nyugdíjemelés (16-17-18), esetleg némi választási költségvetés, és máris nem fogják annyira utálni a Fideszt.
2015. márc. 26. 13:15
2/19 anonim válasza:
Mivel a Fidesszel a legnagyobb baj éppen a piacellenesség és a keleti orientáció, ezekben pedig a Jobbik még radikálisabb, ezért én biztosan nem szavazok a Jobbikra.
2015. márc. 26. 13:16
3/19 anonim válasza:
Egy részük igen.
Én is a Jobbikra szavazok, viszont szerintem is változtatni kellene nekik a gazdaságpolitikájukon.
Főleg a rendpárti, fegyver liberalizációs terveik miatt szavazok rájuk.
2015. márc. 26. 13:23
4/19 anonim válasza:
Rend párti? Na ez az amit nem szeretnék... ne masirozzanak fél-katonai szervek az utcán, nem akarok félelembe élni a hazámban.
2015. márc. 26. 14:53
5/19 anonim válasza:
Félkatonai szervezet nem hiszem, hogy masírozni.Esetleg az olyan helyeken lenne szükség hasonlóra, akkor gyakoriak a bűncselekmények, idősek ellen elkövetett dolgok...stb
Ezek főleg kelet-magyarországi, illetve dél-dunántúli települések.
2015. márc. 26. 15:02
6/19 anonim válasza:
***Félkatonai szervezet nem hiszem, hogy masíroznának.
2015. márc. 26. 15:09
7/19 anonim válasza:
Én úgy gondolom, az embereknek több eszük van. Csak nagyon keveseknek jut az eszébe, hogy ha már nem a Fidesz, akkor a Jobbik. Ez még akkor is így van, ha itt nem ez látszik.
2015. márc. 26. 15:28
8/19 anonim válasza:
A probléma az, hogy Magyarországon a legtöbb embernek jelenleg semelyik párthoz sem húz a szíve. Nekem se.
A Fideszből, és a baloldal elegük lett az embereknek, a Jobbik meg még jobban megtestesíti azokat a dolgokat, amiket a Fideszben utálnak. Erőteljes nyitás kelet felé, multik kiűzése az országból...stb.
Lehet hogy itt az oldalon viszonylag sok Jobbikos van, de legtöbb ember az egész országot tekintve, inkább egy normális jobb oldali pártot szeretne, amelyik a nyugatot preferálja. Ilyen meg nincs...
2015. márc. 26. 15:41
9/19 anonim válasza:
Van rá esély, 2010 óta nem valami mellett szavaznak az emberek, hanem valaki ellen.
2015. márc. 26. 16:08
10/19 anonim válasza:
A Jobbik alatt nem lenne szükség félkatonai szervezetekre, mert a rendőrség a rendet őrizné, nem úgy, mint most.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!