Utálják a Fideszt annyira, h megválasszák a Jobbikot?
Figyelt kérdés
Mármint az emberek 2018-ban.2015. márc. 26. 12:58
11/19 anonim válasza:
Igen, a magyarok simán meg fogják választani a Jobbikot.
Én viszont még azelőtt le fogok lépni innen, hogy lezárnák a határokat, mert az árjasumér magyar fajnak nem szabad keverednie az alantas népekkel, stb.
12/19 anonim válasza:
Szerintem, ha a fidesz-jobbik koalíció nyer 2018-ba akkor kötelező lesz vasárnaponként mindenkinek masírozni, a fidesz ezért záratta be a boltokat hétvégére.
13/19 anonim válasza:
A libber viccpártokat sokan még jobban rühellik mint a fideszt.
Amúgy meg megválaszthatják, főleg ha sok hülyeséget csinálnak még addig, de nem valószínű még 2018-ban, ha megérjük egyáltalán.
14/19 anonim válasza:
"A libber viccpártokat sokan még jobban rühellik mint a fideszt"
Akkor szabadság vagy kötelező vasárnapi masírozás?
15/19 anonim válasza:
"Akkor szabadság vagy kötelező vasárnapi masírozás?"
Fordítva meg kötelező "felvonulás"? :D
Kb. ennyi értelme van annak amit írtál.
16/19 A kérdező kommentje:
én utálom a fideszt, de ezt a programot nem szeretném nagyban. nekem elég volt ez is. így nem szavazok a jobbikra. viszont balról sem akarok senkire szavazni. egyelőre nincs olyan párt.
2015. márc. 26. 22:31
17/19 anonim válasza:
# 4/16
Katonáktól félnél a saját hazádban? Haver ezek nem szovjet katonák hanem magyarok...
18/19 anonim válasza:
Sok liberó nem tudja felfogni, de Oroszország 5 perc alatt elfoglalná Magyaroeszágot. Ki véd meg bennünket? A Nató?? Van olyan aki szerint a nyugati országok 3x annyi pénzt belevernének országunk megvédésébe mint amennyibe kerülne a gazdaságunk fellendítése? Ha annyira szeretnének minket akkor már rég kiegyenlítődtek volna a gazdasági viszonyok az EU n belül, több évtized alatt is egy helyben vagyunk, és nem csak mi. A szomszédaink, Lengyelek, Szlovákoknak se jött el a megváltás. Lehet hogy nehéz elhinni, de csak olcsó munka erő vagyunk. Az Eus pénzek tényleg jók, de nem tünik fel hogy abból nem munkahelyek lesznek hanem külsőleges dolgok, pl. Emlékművek, vagy parkok? Tudom én hogy azok is kellenek, de nem attol lesz több pénz a zsebünkben, a Magyar válalkozások az Eu belépése után sorra mentek csődbe, helyükbe jöttek a Nyugatiak. Szerintem nagyon aniv az aki azt hiszi hogy Magyarországot az Eu pénzeli hogy jól éljünk mi itt. És ezt az Oroszok, és mindenki tudja. S ha kelettel jóba vagyunk akkor mi van? Miért a francért néztek a keletre úgy mint közellenségre? Azért mert Amerika ezt akarja megetetni? Minél több gazdasági szövettségesünk van annál inkább leszünk Közelebb a nyugati életszinvonalhoz, de nem az Eu fog oda minket felhúzni, ha azt akarnák már rég megtehették volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!