Mert magyar. Kész érvek hiányában elkezd fröcsögni. Jobbikosok mondják mindig másra, hogy agresszívek, közben meg ők azok. Egyébként is, a jobboldali politika ha megfigyelitek a történelem során, mindig is agresszívebb volt mint a baloldali.
2014. szept. 8. 11:49
2/12 anonim válasza:
Arról beszélhetünk, melyik pártban nagyobb ezek aránya. De az nem igaz, hogy ez jobbikos sajátosság. Az idézett példa szerint azok cselekednek, akik nem értik (esetleg nem is akarják érteni) az állítást. Továbbá a választ se tudják rá. De ezt azért nem nevezném jobbikos sajátosságnak.
2014. szept. 8. 12:43
3/12 anonim válasza:
Én is Jobbik szimpatizáns vagyok és én sem nézem jó szemmel ezt az arab, palesztin pártiságot.
Bár a zsidókat nem igazán kedvelem, jó, hogy létezik Izrael, mert nélküle még több zsidó lenne itt és még jobban tudnának bomlasztani, pusztítani.
2014. szept. 8. 13:07
4/12 anonim válasza:
A lényeg a több pólusú világ. Minél kevesebb a befolyása a zsidóknak vagyis az IMF Fed meg hasonló shit eknek. A BRICS már létrehozta az IMF konkurenciáját. Ezért lényeg hogy ne adjuk egy kézbe a hatalmat. Mert mint látható mindenkinek nekimennek eladósítják más szóval kicsit közhelyes de világuralmat akarnak. Nézd csak meg afrikai unió ázsiai unió amerikai uni európai unió és valahogy mind egyesül ez gyakorlatilag az amit a kommunizmus alatt is akartak. Egyesítik a dolgokat és irányítanak. Aztán jöhetnek a csippek az emberek bőre alá egyenlőre csak a kutyák bőre alá. lehallgatott beszélgetések. Ellenőrzött nevelés és fogantatás. Kábítószer hogy ezt el tudják viselni. Cirkusz a népnek: filmek zenék sztárok bulik.
A bankárcsaládok akarnak mindent uralni csak vannak akik nem adják be könnyen a derekukat na a zsidó média őket szokta a sátánnak beállítani. Valójában szabadságharcosok. Mint anno 56 ot is ellenforradalomnak titulálták. Kell ugye még a láthatalan ellenség a terroristák jelen esetben hogy félj és hogy azt hidd lehetne rosszabb is úgyhogy elviseled. orwell 1984
2014. szept. 8. 13:37
5/12 anonim válasza:
Minden párt rajongója ilyen.
2014. szept. 8. 20:59
6/12 anonim válasza:
Nem nehéz racionális érveket felhozni a Jobbik ellen. Aki picit is jobban képben van a dolgokról és nem csak a felszínt látja, ahogy a Jobbik, könnyen megérti, mennyire felszínes párt. Nem jobbikos voltam, remélem nem baj, hogy válaszoltam.
2014. szept. 8. 23:22
7/12 anonim válasza:
zsidó nélkül még mindig a középkori létforma lenne szerintem, feudalizmus, földesurak, egész világon.
2014. szept. 9. 10:59
8/12 anonim válasza:
10:59 nem... először is a kereszténység a zsidóságból vált ki. Ez tény. Másodszor a zsidó pénzemberek adtak kölcsön a királyoknak a középkorban is. I. Edward király volt az elsők között aki elüldözte őket. Ezért támogatták a skót felkelést amiről a rettenthetetlen szól. A zsidóság jóval a feudalizmus előtt már jelentős szerepet játszott a történelemben. például a kereszténységet és a pénzt használták róma ellen revansul a róma-zsidó háborúra néró császárral. Stb. ha utánaolvasol sokkal régebbiek a befolyásuk mint a feudalizmus.
2014. szept. 9. 11:06
9/12 anonim válasza:
mindig a száraz tudomány, a következtetések nélkül. 10:59 vagyok... azt mondom, hogy nélkülük nem tudott volna annál magasabb fejlettségi szintre jutni az emberiség, mint amilyen a feudalizmus volt!!!! még jó hogy nem vettek fel 2 éve töri szakra, akkor én sem gondolkodnék, meg képzelném, mi lenne, ha.
2014. szept. 9. 11:18
10/12 anonim válasza:
Te tudod milyen ősi a zsidó nép? Talán az egyiptomi után a legősibb. Végig a történelemben volt befolyásuk. Ráadásul annyi kellett a tudománynak hogy ne legyen kereszténység. Ami a zsidó vallásból szakadt ki ha nem tűnne a fel az ószövetség öléggé azonos. Néró meg maga a sátán a törikönyvek szerint... Miközben egy nyertes hadjárat kiötlője. Mindenesetre közel sem az ő érdemük, hanem hogy megszűnt a kereszténység és utat nyitott a tudománynak ezáltal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!