Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van még olyan ember, aki a...

Van még olyan ember, aki a mostanában történtek után még Fidesz rajongó?

Figyelt kérdés
Szerintem nincs.

2015. márc. 28. 08:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
7. Az ország öregszik, Ők vannak a legtöbben. Remélem ez tudod mit jelent....
2015. márc. 28. 09:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Vagyis 10-esnek akartam írni :)))
2015. márc. 28. 09:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Mészáros Lőrinc a legnagyobb Fidesz-rajongó. :)

Régen Simicska is az volt.

Amíg van pénz, a holdudvar kitart.

A hétköznapi emberek pedig hisznek, mert azt tanították nekik, azt nyomják le a torkukon, miszerint arról szól a demokrácia, hogy 4 évente szabadon választhatsz, melyik köztörvényes bűnöző banda fossza ki az országot, nyomorítsa meg az embereket.

Választástól választásig, azaz 4 éven át kuss a neved, tétlenül kell végignézned a fosztogatást.

Ez a magyarországi demokrácia. Ti akartátok.

Ti hagytátok. Megkaptátok.

Vitatkozzatok csak, melyik tolvajbandára szavazzatok, ők meg röhögnek a markukban. A vetésforgó szerint előbb-utóbb mindegyik a húsosfazékhoz kerül, ti meg csak öljétek egymást a gazemberekért.

2015. márc. 28. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyszüleim még mindig Fidesz rajongók. Amikor legutóbb voltam náluk olyan érzés volt, mintha Fidesz nagygyűlésen lettem volna. Ment a HírTV és ha MSZP-st mutattak, akkor ment a komcsizás, ha LMP-set akkor a szar-házizás, ha jobbikost akkor meg a nácizás. Viszont hatalmas csend lett akkor, amikor valami fideszes mondott valamit és csak úgy itták minden szavát.

Ettől függetlenül azért szeretem őket, csak szegények már öregszenek (egyébként nem a nyugdíjjal fogták meg őket, mert ők nem is a magyar államtól kapják; they do it for free.).

2015. márc. 28. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt kellene törvénybe foglalni, hogy a 40 év feletti politikusok ne tudjanak beleszólni az ország ügyeibe. Ők egy más rendszer szerint szocializálódtak, nem értik a mai világot és semmi keresnivalójuk nincs a mai közéletben. Tartsák meg maguknak az idejétmúlt nézeteiket de ne próbálják lenyomni a lakosságon.
2015. márc. 28. 15:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, de a fidesz rossz, tán az mszp-nél is rosszabb,,,a jobbik meg a fidesz alteregója nagyban...az lmp-s stifler meg egy...ilyen felhozatallal a focifanatik nem lesz leváltva soha...
2015. márc. 28. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!