Van még olyan ember, aki a mostanában történtek után még Fidesz rajongó?
Mészáros Lőrinc a legnagyobb Fidesz-rajongó. :)
Régen Simicska is az volt.
Amíg van pénz, a holdudvar kitart.
A hétköznapi emberek pedig hisznek, mert azt tanították nekik, azt nyomják le a torkukon, miszerint arról szól a demokrácia, hogy 4 évente szabadon választhatsz, melyik köztörvényes bűnöző banda fossza ki az országot, nyomorítsa meg az embereket.
Választástól választásig, azaz 4 éven át kuss a neved, tétlenül kell végignézned a fosztogatást.
Ez a magyarországi demokrácia. Ti akartátok.
Ti hagytátok. Megkaptátok.
Vitatkozzatok csak, melyik tolvajbandára szavazzatok, ők meg röhögnek a markukban. A vetésforgó szerint előbb-utóbb mindegyik a húsosfazékhoz kerül, ti meg csak öljétek egymást a gazemberekért.
Nagyszüleim még mindig Fidesz rajongók. Amikor legutóbb voltam náluk olyan érzés volt, mintha Fidesz nagygyűlésen lettem volna. Ment a HírTV és ha MSZP-st mutattak, akkor ment a komcsizás, ha LMP-set akkor a szar-házizás, ha jobbikost akkor meg a nácizás. Viszont hatalmas csend lett akkor, amikor valami fideszes mondott valamit és csak úgy itták minden szavát.
Ettől függetlenül azért szeretem őket, csak szegények már öregszenek (egyébként nem a nyugdíjjal fogták meg őket, mert ők nem is a magyar államtól kapják; they do it for free.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!