Vámpírnaplók! Most hogy Katherine újra ember lett, meg fog halni? Vagy hogy ha most nem is, akkor meg lehet hogy kiírják őt a sorozatból? Csak mert nagy Katherine rajongó vagyok, és nagyon drukkolok neki és Stefának!?
Ki a jobb, Elena vagy Katherine? Katherine a 3,4,5 évadnak az összes részben felfog tűnni, vagy csak néha egypár epizód erejéig?
Nektek ki a FAV?
Elözö vagyok:
Meg KLAUS!!! <3
Meg ELIJHA!!! <3
Hát nagyszerű! :D
Nem baj, még messze van az ötödik évad, addig még bőven láthatom! :D Elena cuki meg minden, de számomra túl átlagos, mindig minden csak róla szól, tiszta olyan mint az Alkonyatból Bella! :D De egyébként a második kedvencem Damon! :)) Hány évados lesz a sorozat?
Na, akk télleg meg hall?
Ne, már!!! :((
Én, már abban reménykedtem h össze jön stefannal!
Szerintem is, NE MÁR!!!
Az egyik legjobb a sorozatban, kár hogy nem szerepelt többet benne! És igen nagyon jó lett volna ha össze jönnek újra Stefánal!:DD
Még azt olvastam hogy leesik valami lépcsőröl, de nem hal meg! És most hogy újra ember valamelyik vámpír őt üldözi a vére miatt, mert hogy Kat vére a gyógyír a halhatatlanságra! De sajnos az a baj hogy túl sokat tudok már a sorozatról mert még csak a 2évadnál tartok!:SSS És már jóval hamarabb elkezdtem volna, de feliratosan meg nem volt kedvem nézni, nálunk meg csak most kezdték el adni a 3évadot szinkronosan!:/// Kíváncsi leszek a sorozat befejezésére, tuti hogy nem lesz happyend! :DD
Nyugi,Katet visszateszik,mert egyszerűen nèlküle nem lesz miről szoljon.
Pacsi,èn is Stefarine fan vagyok.♡♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!