A most 13-16éveseket fogja érdekelni az egész politikai élet, a kormányzás, ha felnőnek?
Attól nem kell félni. A rockereken belül van pl. egy úgynevezett nemzeti rocker-csoport, akik ugye kemény jobbosok, az egész szubkultúrájuk erre épül, ők mindenképp viszik tovább a lángjukat.
Aztán vannak gátlástalan és gyors meggazdagodást kereső alakok, akiknek a politika egy ideig még biztosan vonzó karrier-lehetőség lesz Mo.-n.
Aztán szerencsére vannak még értelmes emberek is, viszont sajna közülük nagyon sokan épp azért kerülik a politikát, ami ott folyik, pedig épp az a baj, hogy túl kevés az értelmes politikus. Ezen kellene valahogy javítani.
Az kormány és a média mindent megtesz, hogy a fiatalok ne törődjenek a politikával. Fogyassz csak és szórakozz!
Így a legkönyebb dönteni a fejed felett. Amíg ezt e kettőt meg tudod tenni, nem fog érdekelni semmi más. És arra szavazz négyévente, akinek jobb a kapányszövege/reklámja.
Én 15 éves múltam , de nagyon érdekel a politika , felnőttek aztmondják , hogy ez rossz , de nemtudom miértlenne rossz , a politika határozza meg tuljadonképpen az egész ország életét , nemtudom miért baj ha kicsit tisztába szeretnék lenni a dolgokkal.
Egyébként elég sok fiatalt érdekel. :)
komolyabban nem érdekel a politika de nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal. Néha szoktunk beszélgetni róla a haverokkal. Szoktam nézni a híradót...nem tudom mit mondjak még de olyan nem lesz hogy kihalnak a politikusok..:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!