Földlakók- Élet- Igazság- Béke- Szabadság- Pártja?
1. hülye neve van
2. egyebet nem tudok róla mondani... kérem kapcsolja ki...
3. mintha reklámozni akarnád őket...
"Újabb mániákus futóbolond szekta, pártnak álcázva, nyakonöntve egy jó adag demagógiával."
Légyszives magyarázd el bővebben, hogy mitől szekta és mitől demagóg, mert én mondjuk a Jobbikra kapásból ráhúznám ezeket a jelzőket, de erről a pártról valahogy nem ezek a kifejezések jutnak az eszembe.
"de erről a pártról valahogy nem ezek a kifejezések jutnak az eszembe."
Hát, ha ezt nem érted, hogy miért írtam, akkor neked nem sok keresnivalód van ebben a rovatban...
Már azt hittem, hogy magyarosították az NSDAP-t...
Csakhogy én legyek a mai napi bitnáci.
Ez a párt a világkormány meglététfeltételezi (lásd struktúrája) Ha te vagy az alapítójavaslom, hogy írd behogy a mindenkori szépségkirálynő lesz a szóvivő, mert azok tutira a világbékét mondják életcélnak fürdőruhában. (Ruha nélkül lehet, hogy mást mondanának)
Felesleges párt, mert irracionális céljai vannak. Lehetne akár örök élet és ingyen sör mindenkinek pártja!
Az LMP a párt által meghatározott értékek lényegét képviseli (és nem lépi túl már a hatáskörét: országos pártnak világprogram - viccnek is rossz), és racionális programokkal áll elő.
Érdemes inkább ehelyett azt támogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!