Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ma kaptam a Fidesztől egy...

Ma kaptam a Fidesztől egy ilyet? Mi igaz belőle?

Figyelt kérdés

[link]

kaptam egy ilyen kis könyvet és hát mielőtt a tűzbe dobtam volna azért elolvastam hogy miket írogatnak.

Szerintetek mennyi valóság van benne ?

Ja meg mellé egy olyat hogy *Szitka Péter* meg Gyurcsány Ferenc tette tönkre az országot.

*/Aki nem tudná ki az ő Kazincbarcika polgármestere meg az Mszp képviselő jelöltje/*

2010. febr. 7. 03:35
1 2
 11/12 bumbi02 ***** válasza:
61%

én nem értem a fidesz logikáját...elvileg tanult emberek...

megmutatják nekem h mit baszott el az előző kormány, de nem mondanak alternativát... csak azt h az eddigi az sz*r , de azt nem értem a szorólap után sem h nekem mért éri meg a fideszre szavazni, pedig pont ez lennea lényege...a napokban olyan szórólapot kaptam amiben leirták h a kaposvári mszps képviselő hányszor szavazott a gyurcsány illetve bajnai mellett...

nem értem mér lennenekem jobb a fidesz?

2010. febr. 7. 14:04
 12/12 anonim válasza:
Mielőtt elhamarkodottan itélnétek nézzetek körül, mondok néhány településnevet, Mórahalom,Debrecen,Szarvas,Sarkad,Kaposvár,stb itt jobboldali polgármesterek vannak és voltak. Azután nézzetek meg olyan helyeket, ahol szocik, pl.Mezőhegyes,Vésztő.Ha ezt megteszitek lényeges különbségeket fogtok látni, s nem az ATV-n elhangzó badarságokat ismételitek meg.W
2010. febr. 9. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!