Ma kaptam a Fidesztől egy ilyet? Mi igaz belőle?
kaptam egy ilyen kis könyvet és hát mielőtt a tűzbe dobtam volna azért elolvastam hogy miket írogatnak.
Szerintetek mennyi valóság van benne ?
Ja meg mellé egy olyat hogy *Szitka Péter* meg Gyurcsány Ferenc tette tönkre az országot.
*/Aki nem tudná ki az ő Kazincbarcika polgármestere meg az Mszp képviselő jelöltje/*
Természetesen semmi sem igaz, az egész a gonosz fidesz hazugságkampánya a rendkívül sikeres Gyurcsány-Bajnai-kormány ellen, amely felvirágoztatta az országot, és amely kormánnyal mindenki maximálisan elégedett.
Elégedett vagy, szoci?
Még van két hónap a választásig, addig kiélhetitek magatokat nyugodtan ezen az oldalon. Képzelhetitek azt, hogy az álláspontotok nem marginális, meg képzelhettek még sok mindent. Képzelhetitek azt, hogy többségben vagytok. De a kutya ugat, a karaván halad. Akármennyit rinyáltok, áprilistól Fidesz-kormány lesz, kedvenc bűnözőitek börtönbe kerülnek, imádott Fletókátok pedig felelősségre lesz vonva.
hahó!!!
kampány van!!!ilyenkor mindent a maguk előnyére próbálnak fordítani a pártok...nem mondanán 100%ig hitelesnek az ilyen kiadványokat..
egyébként is a statisztikák arra való,hogy meghamisítsák őket.
Kissé sarkított a dolog:
Hunvald pénze (nagyon helyesen) letéti számlára megy, csak akkor kapja meg, ha kimosdatták. :)
Sukoró még nincs lezárva, egyelőre visszacsináltak mindent, szerencsére.
Én 144 000 Ft. étkezési pénzt kaptam (12 x 12000), akkor most én egy államtitkár vagyok?
Stb. stb...
1. Kampány van
2. A Fidesz az elmúlt 4 ill 8 évet ölbe tett kézzel végignézte.
3. A Fidesz kezében vannak az önkormányzatok, mégis olyan pénzeltűnések történnek mint annak a rendje! [Pörzse azért ment el az EchoTVtől, mert pont egy ilyen Fideszes mutyizást mutatott volna be, csak "érthető módon" az EchoTV - FideszTV letiltotta az egész műsort]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!