Az MSZP utolsó dobásként egy holokauszttagadást büntető törvényjavaslatot nyújt be. Vélemények?
Szerintem igen is, meg kell kérdőjelezni a történelmet. Méghozzá azért, amit néhány előttem szóló is mond. A történelmet a győztesek írják, és úgy írják, hogy ők minél nagyobb hősnek, az ellenség minél ördögibbnek, és az áldozatok minél nagyobbnak/komolyabbnak tűnjenek.
Nem hiszem el, hogy 1 milliónál többen haltak meg. Nem hiszek a gázkamrákban. Kényszermunka volt, meg fogolytáborhoz méltó körülmények, így haltak is meg ott, de csúnyán el vannak szállva azzal a 6 milliós számmal, és erre akkor is rá lehet jönni, ha logikusan gondolkodunk.
Köszönöm a sok választ, most volt több időm, hogy végigolvassam őket. Túlnyomórészt értelmesek, hasznosak voltak, tágították a látókörömet. A többséghez hasonlóan én is csak hüledeztem, amikor erről a törvényjavaslatról olvastam. A legjobban azzal a válaszolóval értek egyet, aki szerint lenének itt és most fontosabb dolgok is annál, mint holokaszttagadási törvény (talán tegnap 00.42), de az ennél drasztikusabb megfogalmazásokat is elfogadom.
Azt viszont abszolut nem értem, hogy mit vár az MSZP ettől az erőlködéssel itt most a választás előtt hetekkel. Az EU parlamenti választást a rasszizmus elleni harccal bukták el (az SZDSZ teljesen, az MSZP nagyon). Még mindig nem értik, hogy a választók 98 %-ának ma nem ez fáj a legjobban, hanem mondjuk az, hogy nem tud megélni? Ez a szál az eddigiekben nem merült fel, de hálás lennék, ha esetleg valaki még ehhez is hozzászólna.
"Az olyan fattyakat, mint te, nem olyanokat kéne már tényleg elvinni! Te szerencsétlen nyomorult, hol látod azt, hogy éljen Szálasi? Te majom! Azt hiszem minden úgy van, ahogy azt ők mondják? Tudod te egyátalán kik voltak a anyilasok? Tudod te egyátalán, hogy ők véédték a hazánkat, attól a vörös csűrhétől, akik aztán nők százezreit erőszakolták meg?!
Te szerencsétlen kis köcsög, kicsit olvass utána a dolgoknak!
És a végére megint egy idézet, te cigány: "
Na ezt nevezem én szélsőjobboldali vitakultúrának...
XD
ha valaki a mohácsi csatát vitatja, jönnek a történészek, és felmutatják a bizonyítékokat.
ha valaki szerint holokauszt nem létezett, vagy nem olyan mértékben, mint ahogy mondják, akkor bezárják a börtönbe. mert nincs bizonyítékuk arról, h a holokauszt tényleg megtörtént.
az auschwitzi "gázkamra" a háború után lett átalakítva gázkamrává, a zsidók szerint visszaalakítva, de erre sincs bizonyítékuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!