Az MSZP utolsó dobásként egy holokauszttagadást büntető törvényjavaslatot nyújt be. Vélemények?
Mi a közös a holokausztban és a rendszerváltásban?
Egyik sem volt, mindegyik lesz. :)
(Nem vagyok náczi, csak egy vicc)
Aki jobban elmerül a témában és mindkét fél álláspontját megvizsgálja holokauszt ügyben észreveheti, hogy azért nem éppen arrafelé billen a mérleg, hogy úgy történt, ahogy a nagy könyvekben meg van írva.
Azt senki nem mondja, hogy nem voltak munkatáborok, vagy hogy nem haltak meg emberek. De azért itt erős túlzásokba esnek az emberek, oylan állítások vannak, hogy ha nem holo történetként hallanánk el sem hinnénk. (Persze sokan így sem.)
Namost, mi az hogy büntetjük, ha valaki nem ért eggyet bizonyos történelmi dolgokban? Meg miért pont ez az?
A szovjetek által legyilkolt emberek száma kb a holonak a tízszeres szorzója (ha nem több), de azért ezt el lehet bagatelizálni.
Meddig dörgölik még az orrunk alá ezt a dolgot(ide mást írtam volna)? Minden hétre egy megemlékezés?
Végezetül annyi, hogy minél inkább tiltanak valamit, annál jobban erősödik az.
nem vagyok holokauszt tagadó. (mint minden ilyen témánál megírom, hogy a történelmet a győztesek írják, biztos vannak ferdítések, hogy mi azt nem tudom és nincs is kedvem találgatni)
Ez a törvényjavaslat engem is idegesít, nem normális ha valakit azért börtönöznek be mert kimondja a véleményét még ha helytelen is.
Mellesleg annyira tudnak kampányolni az emberek a drog mellett, hogy ha tiltjuk akkor az mennyire nem jó mert a tiltással épp az ellenkezőjét érjük el, blabla. Ilyenkor meg pont az ellenkezőjét teszik.
Megvallom tényleg megráz a 2. VH-ban történtek, de lassan már nekem is kezd rohadtul elegem lenni az egészből mert a csapból is ez folyik és igazságtalannak tartom, hogy erről mindíg szó van, de sok más eseményt meg simán elfelejtenek.
Nem vagyok tiranonhuszár sem, azt hiszem meg lehet említeni ide, hogy ezzel kapcs a legtöbben azzal jönnek mindíg, hogy lépjünk túl a múlton meg ilyenek.
Igazából az a nagy kérdés, hogy KI dönti el ,hogy melyik múlton kell túllépni vagy sem? Egyformán kellene kezelni mindet, nem így lenne igazságos?
0:11
Az olyan fattyakat, mint te, nem olyanokat kéne már tényleg elvinni! Te szerencsétlen nyomorult, hol látod azt, hogy éljen Szálasi? Te majom! Azt hiszem minden úgy van, ahogy azt ők mondják? Tudod te egyátalán kik voltak a anyilasok? Tudod te egyátalán, hogy ők véédték a hazánkat, attól a vörös csűrhétől, akik aztán nők százezreit erőszakolták meg?!
Te szerencsétlen kis köcsög, kicsit olvass utána a dolgoknak!
És a végére megint egy idézet, te cigány:
Az igazság akkor is igazság marad, ha csak egy szem látja. De akkor is igazság marad, ha Istenen kívül egyetlen szem sem látja.
Ugy nezem mar Izraelnek is kezd tele lenni a hocipoje:
A birka nép figyelmét el kell terelni a bajokról,gondokról,és plusz jól be lehet nyalni a zsidóknak.
Kb.ennyi ennek a törvénynek az értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!