Nem hinném, hogy akad épeszű ember aki ezt a tervet támogatja!
2010. jan. 27. 23:36
12/37 anonim válasza:
A sztrájkolók hány száz milliós kárt okoztak az országnak? Éljen a nagy szabadság! Amivel vissza lehet élni.
2010. jan. 27. 23:37
13/37 anonim válasza:
Páholyból nézem, ahogy itt ajvékolnak a "demokratikus jogok megsértése" miatt, akik amúgy nagy ívben tesznek a demokráciára, és mások jogaira :D :D :D
2010. jan. 27. 23:41
14/37 anonim válasza:
Engem az háborít fel, hogy PONT a holokauszt-tagadást akarják büntetni. Pedig tudják milyen kényes ügy ez a magyar-zsidó kapcsolat, ez csak olaj a tűzre.
2010. jan. 28. 00:00
15/37 anonim válasza:
Ez... ez egyszerűen dühítő! Mit meg nem mernek tenni ezek a metéltf...
Remélem ebből a javaslatból nem lesz semmi, bár valószínű, hoy ebben a kérdésben egyöntetűleg igen lesz a válasz minden párt részéről... A következő fogalom, amit betiltanak, az a cigánybűnözés lesz...
Kitartás!
2010. jan. 28. 00:13
16/37 anonim válasza:
Él még egyáltalán épeszű ember a világon, aki TAGADJA a Holokausztot, vagyis azt állítja, hogy nem történt meg?
2010. jan. 28. 00:20
17/37 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy miért olyan nagy jelentőségű egy ilyen kijelentés, hogy külön törvényben kell rendelkezni róla.
2010. jan. 28. 00:23
18/37 anonim válasza:
Fontossagi sorrend! Az eletszinvonal magas, az adorendszer kivalo, a kozbiztonsag irigylesre melto! Mi jot tehetne meg? Ma ez a legfontosabb problemank!
2010. jan. 28. 00:42
19/37 anonim válasza:
Azt hiszem egy Szálasi idézet pont idevág:
Az utolsó szó jogán kifejtettem nézeteimet a dolgokról, amelyeket fenntartok, csak azt akarom megjegyezni, hogy igen nagy az az igazság, amit én hirdetek, ha itt ilyen nagy és fékezhetetlen gyűlölet nyilvánul meg velem szemben.
Na pont az ilyen gyökerek miatt, mint te, kedves előző hozzászóló, kell tiltani a holokauszttagadást. Éljen Szálasi, mi?
Oké, szólásszabadság, meg minden, de a végén sok ilyen gyökér összejön, és együtt elkezdik megvalósítani, ami nem sikerült Szálasinak. Aztán akkor majd lehet aggódni a szólásszabadságért...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!