Minek erőltetik a liberalizmus globálisan?
Nem vagyok rasszista meg ilyenek, csak nem értem.
Mi szerencsére még nem vagyunk azok, és az új alaptörvény se az, amit sokszor meg is támadtak részben a család fogalma miatt, amiben az a gond, hogy egy férfit és egy nőt határoz meg.
Sokszor gondolom azt, hogy régen ugyan elég rossz lehetett az élet, mégis jobb volt mint most - valami nagyon régi időszakra gondolok, ahol még volt alapja a normális elveknek. Igaz a nőknek se szavazati joguk nem volt, a férfiak egy része is szolga, vagy munkásként dolgozott, de legalább még akkor élt az a felfogás, ami ma legfőképp Európában nem igazán látszik.
Nem igazán értem az ide kommentelőket.
Franciaország a liberalizmus egyik fellegvára,mégis évtizedek óta stabil a népesség születésszáma,halálozásszáma. Csak egy jó ellátórendszer kialakítása kéne,aztán az megoldaná.Ennek semmi köze a liberalizmushoz.
21.
Ez nem teljesen igaz.
Igaz, a francia demográfia még így is jobb, mint a legtöbb európai országé.
De, a bevándorlók is felhúzzák egy kicsit, ahogy Nagy Britanniában is.
Az újszülöttek 40 százaléka muszlim vagy egyéb bevándorló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!