Ha a liberók (liberális emberek) mindenkit elfogadnak akkor miért utálják azokat akiknek más a véleménye, vagy nézete?
A liberális egészen addig elfogadja véleményedet, amíg belefér az ideológiájába:)
A liberalizmus ugyanolyan ideológia, mint a többi.
Ők ugyanúgy nem képesek elfogadni a másik álláspontját, nézeteit, mint a többi ideológiát képviselő ember.
Csak ez a szlogenjük "elfogadjuk a másik véleményét".
Közben, 100-ból 1 , amelyik tényleg elfogad minden véleményt, álláspontot.
Van egy pár libero 57%-os, mert én is az vagyok, de nem vagyok libero. Nekem az a véleményem, hogy az is csak egy ideológia. Tehát éppenséggel, pont a jobbikosokra is rálehet azt mondani, hogy ha valaki nem akarja válogatás nélkül legyilkolni az összes zsidót, akkor egy libsi.
Na, mi a különbség? A helyzet az, hogy megint szélsőségeket hasonlítotok össze. A kérdező talált szélsőliberális embereket, és azon kattog, hogy mennyire primitívek. A szélsőséges emberek primitívek, mindegy melyik oldalt nézzük. Ezért viccpárt a jobbik és az szdsz is.
Csá.
18.27
válogatnál köztük? :)
amúgy én a való életben sehol sem hallottam még jobberezést vagy liberozást. leginkább amúgy csak ezen az oldalon. és mondjuk 1:10 arányban jobberezést vs liberozást. valójában nem is nagyon értem, hogy itt egyesek honnan vélik tudni másnak a teljes világnézetét egy-egy mondatból.
A Jobbikosok vagy a Fideszesek sem fogadják el mások véleményét. Ez nem csak a liberálisokra jellemző.
Mindegyik párt hívei fanatikusan hiszik a párt propagandáját. A legtö9bbjük nem vitaképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!