Ugye a DK-s Gyurcsányka és az MSZP most nem örül, hogy nem lesz min lovagolni?
Netadót visszavonták, kb ennyi volt a tüntetéses időszak meg az emberek nagy összefogása az orbán rendszer ellen :D Vicces ez a ballibsi bagázs :D
És még mindig nem vagyok fideszes.. :D
Nahát, mindenkit Gyurcsányék szerveztek be tüntetni, csak én jártam önként?
MEKKORA BIRKA VAGYOK :D
És fogadjunk, hogy a Soros-féle pénzhez sem álltál sorban, ugye?
Mekkora lúzer vagy öcsém! :-DDD
Nagyon vicces ahogy a vezer bedobja a gumicsontot a kuytak koze (extraprofit az interneten) azok meg egybol elkezdik ragcsalni, visszhangozni, kozben meg fingjuk sincs rola mirol beszelnek, pont ahogy a vezernek sincs:)
De azert csak mondogassatok, hogy a ballibsik voltak tuntetni, meg Soros fizette oket.
@Alex J.
Na látod ezzel tökéletesen egyetértek!
Birom az ilyen agitátorokat, akik akkor is ellenkeznek, amikor érte is tüntetnek... Eszembe is jut az a vicc amikor a pasi három csónakba se száll be az árvíz alatt, mert Isten segítségére vár... Aztán persze meghal, és amikor Istent kérdezi h miért nem mentette meg őt, akkor Isten ennyit mond: "Fiam, hiszen 3 csónakot küldtem érted"...
Mellesleg most meg jöhetne a szappanadó elleni tiltakozás is...
OV - "szerinte nemzeti konzultáció kell az internetről, mert a nettel kapcsolatban zavar van a fejekben."
Nem érdekel milyen párt támogatója vagy, nyugodtan kihagyhattad volna kérdésedből.
A tüntetők még mindig tüntetnek, nem adtuk fel. És semmi köze egy pártnak sem a tüntetéshez.
Viszont ahogy látom ti már 8. éve az MSZP-n meg Gyurcsányon lovagoltok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!